Çok acil fetih süresi okunacak
Selamün aleyküm Kevserdenizi ailesi,sınava girecek bir kardeşimiz için cuma günü öğle namazına kadar 25 tane fetih süresi okuyoruz.Okumaya yardımcı olurmusunuz.Şimdiden Allah razı olsun.
Sıla-1 Fetih süresi
Ahmet_uz-1 Fetih süresi
Kartal__13-5 Fetih süresi
Dj-Zümrüt-1 Fetih süresi
hafız_emre-2 Fetih süresi
Cevap: Çok acil fetih süresi okunacak
vaktim olsa daha çok alırdım.
bu pazar tüm sınava girecek olan kardeşlerimiz için 1-fetih suresi ben alayım inş.
ALLAH C.C yardımcıları olsun.
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
vaktim olsa daha çok alırdım.
bu pazar tüm sınava girecek olan kardeşlerimiz için 1-fetih suresi ben alayım inş.
ALLAH C.C yardımcıları olsun.
Allah razı olsun abla Allah kabul etsin
Aleyküm selam bir tanede ben okurum hem kendim için hem arkadaşın için bu hafta sonu bende giriyorum sınava banada dua etmeyi unumayın inşallah
Alıntı:
hafız_emre Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm Kevserdenizi ailesi,sınava girecek bir kardeşimiz için cuma günü öğle namazına kadar 25 tane fetih süresi okuyoruz.Okumaya yardımcı olurmusunuz.Şimdiden Allah razı olsun.
Alıntı:
Ahmet_uz Nickli Üyeden Alıntı
Aleyküm selam bir tanede ben okurum hem kendim için hem arkadaşın için bu hafta sonu bende giriyorum sınava banada dua etmeyi unumayın inşallah
Aleykümselam hafız_emre, Ahmet_uz Kardeşlerim; 5 Fetih süresi hafız emre'nin sınava girecek olan Kardeşliği/miz, için, 5 Fetih süresi Ahmet uz Kardeşim için ve Kızım Eda için dualarınızı bekliyorum İnşallah.
Selam Dua İle...
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Aleykümselam hafız_emre, Ahmet_uz Kardeşlerim; 5 Fetih süresi hafız emre'nin sınava girecek olan Kardeşliği/miz, için, 5 Fetih süresi Ahmet uz Kardeşim için ve Kızım Eda için dualarınızı bekliyorum İnşallah.
Selam Dua İle...
Allah cc razı olsun abi inşallah tüm müslüman kardeşlerimin rabbim zihinleri açsın onları başarılı kılsın.
Rabbim eda kardeşiminde yardımcısı olsun
Alıntı:
Allah cc razı olsun abi inşallah tüm müslüman kardeşlerimin rabbim zihinleri açsın onları başarılı kılsın.
Rabbim eda kardeşiminde yardımcısı olsun
Amin; Ecmain İnşallah. Allah c.c Yar ve Yardımcınız olsun; Bahtınız açık olsun.
Alıntı:
Allah razı olsun abi Allah kabul etsin
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Selam Dua İle...
Allah razı olsun abi Allah kabul etsin.Kardeşim Eda'ya Allah kolaylık versin