Wepmasterimiz,eRaSeR-Arkadaşımızın babaannesine SALATI TEFRİCİYYE okuyalım ...
Selamünaleyküm değerli kevserdenizi ailesi sitemizin Wepmasteri,eRaSeR-Arkadaşımızın babaannesinin rahatsızlığını öğrendim burada bir aile olduğumuza göre birimizin sıkıntısı hepimizn sıkıntısıdır bizler her ne kadar uzaklarda olsakda yüreklerimiz bir yerde.şu an elimizden gelen sadece manevi bir duadır... Hasta babaanneye şifa için dualarla yanında olalım inş.
hep birlikte SALATI TEFRİCİYYE okuyalım ...
SALATI TEFRİCİYYE (Kim bu duayı 4444 defa okursa bütün sıkıntılarından kurtulur ve dertlerine deva hastalıklarına şifa borçlarına eda bulur ama ne bir eksik ne bir fazla tam 4444 defa okunması şart)
Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa "Estagfirullah el azixıym ve etubü ileyh" diye istigfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. Mesela Borcumdan, fakirlikten, şu muradmı erdir gibi
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek.
Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demekdir.
Not: bu mesaj altına aldığımız sayıyı yazalım inş...
Katılımlarınız için RABBİM cümlemizden RAZI OLSUN...
SiLa: 100 -TEFRİCİYYE- okundu +100
Admin : 100 -TEFRİCİYYE
zümrüt 50 -TEFRİCİYYE okundu
kuzat: 120-TEFRİCİYYE
Göz_yaşım : 400-TEFRİCİYYE- okundu + 400
Kartal_13 : 100--TEFRİCİYYE- okundu
hafız_emre : 100--TEFRİCİYYE
Mehbaret :100--TEFRİCİYYE
TOPLAM:1580
Cevap: Wepmasterimiz,eRaSeR-Arkadaşımızın babaannesine SALATI TEFRİCİYYE okuyalım ..
we aleyküm selam babaannemize rabbimden acil şifalar diliyorum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur diyorum ve bende 50 tane okuyorum inşlh allah c.c izniyle en kalbi duygularımla şifa bulmasını diliyorum rabbimden
Cevap: Wepmasterimiz,eRaSeR-Arkadaşımızın babaannesine SALATI TEFRİCİYYE okuyalım ..
Yirmi tane de ben okuyorum.Allah cc şifa versin.
Ve Aleyküm Selam Eraser Kardeşimin Babannesine Allah tan Acil şifalr dileğimi iletirim. Bende 100 tane katkıda bulunuyorum Allah Sifa versin...
Amin Bi-Rahmeteke Ya Erhamurrahimin.
Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
100 Tefriciye Biiznillah.
Allah acil şifalar versin bende 100 tane alıyorum
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
100 Tefriciye Biiznillah.
Okundu; Allah c.c Kabul etsin inşallah.
Alıntı:
Göz_Yaşım Nickli Üyeden Alıntı
Ve Aleyküm Selam Eraser Kardeşimin Babannesine Allah tan Acil şifalr dileğimi iletirim. Bende 100 tane katkıda bulunuyorum Allah Sifa versin...
Okundu Allah Kabul etsin...
Ve Aleyküm Selam Eraser Kardeşimin Babannesine Allah tan Acil şifalr dileğimi iletirim. Bende 100 tane daha katkıda bulunuyorum Allah Sifa versin...