Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
innalillahi ve innailahi raciğun kartal_13 abi başınız sağolsun 5 yasini şerifte ben okurum inşlh
Kardeşim zümrüt Dualarınız ve okunan yasin-i şerifler için allah c.c hepinizden razı olsun; her canlı ölümü tadacağı gibi bizlerde bir gün bu fani alemden ebedi aleme göç edeceğiz. rabbimden dileğim bizlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin; ebedi hayata intikalimizde bu okunan yasin-i şerifler kabrimizi nurlandırsın, ruz-ı mahşerde şefaatçimiz olsun...
Alıntı:
DJ-GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
innalillahi ve innailahi raciğun kartal abicim başın sağolsun bende bir yasin okudum rabbim kabul etsin mekanı cennnet olsun inş
Kardeşim günışığı Dualarınız ve okunan yasin-i şerifler için allah c.c hepinizden razı olsun; her canlı ölümü tadacağı gibi bizlerde bir gün bu fani alemden ebedi aleme göç edeceğiz. rabbimden dileğim bizlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin; ebedi hayata intikalimizde bu okunan yasin-i şerifler kabrimizi nurlandırsın, ruz-ı mahşerde şefaatçimiz olsun...
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
innalillahi ve innailahi raciun rabbim rahmetiyle nazar eylesin mekanını cennet kabrini kuranın nuruyla nurlandırsın inşaallah geride kalan siz ailesinede rabbim sabrı cemil ihsan eylesin inşaallah
Kardeşim yağmur-damlası Dualarınız için allah c.c senden razı olsun; her canlı ölümü tadacağı gibi bizlerde bir gün bu fani alemden ebedi aleme göç edeceğiz. rabbimden dileğim bizlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin; ebedi hayata intikalimizde kardeşlerimin okuduğu yasin-i şerifler kabrimizi nurlandırsın, ruz-ı mahşerde şefaatçimiz olsun...
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
kartal_13 abi babanızın mekanı cennet olsun inşlh elimden geldiği kadar okuyacağım babanızın ruhuna yasini şerif
'Onların ne etleri ne kanları hiçbir zaman Allah'a (yükselip) erişmez. Fakat O'na sizden yalnız takva ulaşır.' (Hacc;37)
Burada et ve kan amel, takva ise niyettir. Onun için Hz. Peygamber (a.s.v) da;
'Müminin niyeti amelinden hayırlıdır.' Buyurmuştur.
zümrüt kardeşim allah c.c razı olsun...
Alıntı:
hafız_emre Nickli Üyeden Alıntı
innalillahi ve innailahi raciun Allah rahmet eylesin bende 5 yasin okuyorum
Kardeşim hafız_emre Dualarınız ve okunan yasin-i şerifler için allah c.c hepinizden razı olsun; her canlı ölümü tadacağı gibi bizlerde bir gün bu fani alemden ebedi aleme göç edeceğiz. rabbimden dileğim bizlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin; ebedi hayata intikalimizde bu okunan yasin-i şerifler kabrimizi nurlandırsın, ruz-ı mahşerde şefaatçimiz olsun...
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Cenab-ı Mevlam gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. geride kalanlara SABR-I CEMİL ihsan eylesin. Estaizu Billah
İn-n'a lillahi ve in-n'a İleyhi Raciun.
kartal 13 abim benim babanız için 275 adet yasin-i Şerif hatmi yaptırdım. Cenab-ı Allah kabul etsin. inşallah.
Allah size sabr-ı Cemil ihsan eylesin.
Kardeşim abdurrahman Dualarınız ve okunan yasin-i şerifler için allah c.c hepinizden razı olsun; her canlı ölümü tadacağı gibi bizlerde bir gün bu fani alemden ebedi aleme göç edeceğiz. rabbimden dileğim bizlere sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin; ebedi hayata intikalimizde bu okunan yasin-i şerifler kabrimizi nurlandırsın, ruz-ı mahşerde şefaatçimiz olsun...