Yasin'i Şerif okunması isteği
Selamun Aleykum. Arkadaşlar sizden bir isteğim olacak. 10 senedir evliyiz, çocuğumuz olmadı. Allah henüz nasip etmedi. İnşallah Rabbim bizlerede hayırlı, salih evlatlar nasip eder. Sizlerden isteğim her kişi 1 kere olmak kaydıyla yasin'i şerif okumanız, okutmanız. Kadir gecesine kadar 1000 kişi toplamam gerekiyor .Orhan Bekci ve eşi niyetine. Dualarınızı bekliyorum. Allah okuyandanda okumayandanda razı olsun. Okuyan kardeşlerim olursa lütfen mesaj atsın. Allah'a emanet olun..
Cevap: Yasin'i Şerif okunması isteği
allah c.c niyetinizi kabul etsin inşlh hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 1yasini şerif okurum inşlh
rabbim gönlümnüzdeki hayırlı dileklerin hepsini versin inşaallah rabbim size hayırlı bir evlat nasip eder inşaallah
Allah razı olsun kardeşlerim. Çok teşekkür ederim
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kardeşim.Bende 1 yasin okurum inşallah.
allah c.c niyetinizi kabul etsin inşlh hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 5 yasini şerif okurum inşlh
Arkadaşlar Allah hepinizden razi olsun inşallah. Bir kişi bir defa okuyabiliyor. Kartal 13 kardesim 5 adet yazmıssın sen sadece bir defa okuyabilirsin. 1000 kişi okuması gerekiyor. Ben yanlıslık olamaması için seninkini 1 olarak yazıyorum. Eğer başka kişilerde bulabilirsen çok sevinirim tabiki. 700 kişi oldu insallah. 300 kişi daha gerekiyor. Allaha emanet olun..
allah c.c niyetinizi kabul etsin inşlh hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz 1yasini şerif okurum inşlh
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
yasin kardeşim ALLAH acil şifalar ihsan eylesin kardeşim ben bugün 1tane yasini şerifi size ve hanımınıza inşallah iyi olur hayırlı bir evlat temennisiyle