Cevap: Efendimiz (sav) Sevgisi
:)canım peygamberim ne güzelde ifade etmiş anam babam feda olsun can efendım gül efendim Arzunur emegine saglık Rabbim razı olsun inş bizide peygamber efendimiz gibi seven imanlı eşler nasip olur...:) amin ecmain
canım Allah razı olsun Peygamber Efendimiz (s.a.v.) çok güzel ifade etmiş sevginin anlamını emeğine sağlık
Alıntı:
AsLan-KraL Nickli Üyeden Alıntı
:)canım peygamberim ne güzelde ifade etmiş anam babam feda olsun can efendım gül efendim Arzunur emegine saglık Rabbim razı olsun inş bizide peygamber efendimiz gibi seven imanlı eşler nasip olur...:) amin ecmain
Amin.. Amin.. Amin..ecmain dua kardeşim inş..:)
Teşekkür ederim sağol Allah(c.c) cümlemizden razı olsun...
Alıntı:
^günışığı^ Nickli Üyeden Alıntı
canım Allah razı olsun Peygamber Efendimiz (s.a.v.) çok güzel ifade etmiş sevginin anlamını emeğine sağlık
Amin ecmain. Bilmukabele Teşekkür ederim canım.
:) bu yazıyı cok begendim artık aklıma geldiçe yinelerim:)Dua kardeşim :)cok saol
"kördüğüm"...ilk günkü gibi Mükemmel ötesi ne kadar anlamlı
Alıntı:
AsLan-KraL Nickli Üyeden Alıntı
:) bu yazıyı cok begendim artık aklıma geldiçe yinelerim:)Dua kardeşim :)cok saol
"kördüğüm"...ilk günkü gibi Mükemmel ötesi ne kadar anlamlı
Bilmukabele... Bende çok beğendim. Sende sağol dua kardeşim :) ne güzel bir sevgi ...Rabbim cümlemize böyle sevgi nasip etsin inşaAllah..
amin Dua kardeşim amin ecmain:)
"KÖRDÜĞÜM GİBİ"
Bundan daha etkili bir söz olamaz sevgiyi anlatmak için.Allah razı olsun emeğinize sağlık.
Sağolun, teşekkür ederim Rabbim cümlemizden razı olsun İnşaAllah.