Cevap: Hakkınızı helal edin...
Helal olsun canım sende helal et
çok uzatma ayrılığı
nereye gidiyorsun..ağlaa
sen hep bizimlesin ve hep öyle kalacaksın..
sakın arayı uzatma..
"ALLAH C.C."ye emanet ol..
dua ile....
s.a nisacim cnm sana hakkımız varsa helal olsun gittiğin yerde mutlu ol herzaman huzurlu yaşa inşlh dilerim rabbimden
herşey senin istedğin gibi olsun unutma bizlerin arada kulaklarmızı çınlat allaha emanet ol dualarımızdasın
Canim benİm İÇİn sen Çok Özelsİn..sen hakkini helal et...hayatimdakİ İlkler senİn sayende senİn yardimiynla oldu ..senİ Çok sevİyorum..her daİm mutlu olursun İnŞ..
Her AYRILIK bir hüzün barındırır içinde
zordur ayrılıklar hele vedalar
veda etmesimi daha zordur yoksa veda edenin ardından sessizce bakmak mı ?
eğer veda eden gidiyorsa mutluluğa ,teselli olur onun mutluluğu sana...
gözünde bir damla yaş hazırdır akmaya ,saklarsın görüpte daha çok üzülmesin dersin ,ama yüreğine söz geçirmek zordur çoğu zaman.
ayrılıklar hüzünlüdür ,mutluluğada olsa o ayrılık
ama eğer olacaksa bir veda bir ayrılık, mutluluğa açılsın kapısı, acılara açılan her veda dahada acıdır daha hüzünlüdür
her ayrılığın sonunda bir buluşma ümidi vardır
yeterrki o ayrılık kalpte olmasın
mihrab ablama teşekkür ederim blogun'dan aldıgım güzel bir şiir..
senin ayrılık yazından esinlenerek yazdığım bir yazı beğenip paylaşmana sevindim
nereye gidiyosun nisacım inş arayı fazla uzatmadan dönersin biliyorsun bu forum sensiz olmaz
varsa hakkım her daim helaldir sende helal et inş beni zor günlerimde hiç yalnız bırakmadıgın için allah razı olsun
helal olsun sende inşaallah hakkını helal eyle ...............
yeterrki o ayrılık kalpte olmasın
Helal olsun nisacım az değil tam 3 yıldır beraberiz unutmak mümkün değil,sevincimizi üzüntümüzü hep birlikde paylaştık bedenlerimiz bir yerde olmasada yüreklerimiz hep birlikteydi ve bundan sonrada aramızda olmasan bile yinede yüreklerimizdesin.bu ayrılık seni üzdüğü kadar bizleride üzdü , ama bir yandanda kendi yuvanı kurduğun için sevindim umarım sende öylesin yani hem giderim hem ağlarım gibi.giitiğin yerde ömür boyu mutluluklar dilerim.sevgilerin en yücesi mutlulukların en güzeli eşinin ve senin olsun.... Dualarımız sizlerle inş....
yeterrki o ayrılık kalpte olmasın...
458. ALLAH Resûlü sallALLAHu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Evlenen, îmanın yarısın? tamamlamış olur, kalan yarısı hakkında ise ALLAHtan korksun!"
Enes radıyALLAHu anh. Taberânî.
459. ALLAH Resûlü sallALLAHu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Karısı olmayan adam yoksuldur, yoksul."
"Çok malı olsa da mı"
"Çok malı olsa da."
"Kocası olmayan kadın yoksuldur, yoksul!"
"Çok malı olsa da mı?"
"Çok malı olsa da."
ıbn Ebî Necih radıyALLAHu anh. Buhârî.
ben veda etmesini ayrılmayı hiç sevmiyorum bana çok acı veriyor oyuzden ben sana veda etmiyecem ne mutluki sana evlenip yuvanı kuracaksın rabbimden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum hayrunnisacım seni asla unutnayacağım sen her zaman benim kalbimdesin ve seni çooooook seviyorum arayı çok fazla uzatma olurmu seni yine aramızda görmek istiyorum hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et