Printable View
çok güzel paylaşım senden allah razı olsun güzel bacım arzu nur
Reyhani ve ela53 dualarınıza Amin.. ecmain..teşekür ederim. Allah(c.c) razı olsun...
Emeginize saglık arkadaşlar...
Ya Rabbi! Sana Meryem`in temizliğiyle gelmek istiyorum. Günahlarla kirlenmeme izin verme. Sana Musa`nın duasıyla
geliyorum. Şeytana uymam için peşimden koşanlardan kurtar beni. İsmailìn tevekkülüyle boynumu büküyorum.Beni ve soyumu sana kul olarak yaşat. Sana İbrahim`ìn şefkatiyle geliyorum. Sana gelmeme engel olan şeyleri bana göster ki onları kurban edeyim. Sana Yunusùn duasıyla yalvarıyorum. Beni yutan nefsimin karanlıklarından kurtarmanı bekliyorum. Beni salamet sahiline ulastır. Sana Muhammed`ìn (sas) kulluğu ve aşkıyla geliyorum. Ubidiyetimi Mirac`ın sıırrıyla taçlandırmanı diliyorum...
Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olarak al, ve beni ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığınayım?
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin fiyl evveliyn vel ahiriyn ve fil meleil ala ila yevmiddiyn.
Amin ecmain... Güzel dualarınız için sağolun. Allah(c.c) razı olsun canlarım...:):)