Şâh'ım .. Yüreğime Özlemin Düştü Yine ...
Şâh'ım ..
Bu yüreğime özlemin düştü yine ..
Takvimler 22 Ramazan/11 Eylül Cuma'yı gösteriyor .. Saat 09.27 .. Burnumda bir koku var .. Gözümde nem .. Anlaşılan yüreğime özlem düştü yine ..
Şah'ın dergâhını özledim .. Kokusunu .. Sabahın bi vakti ALLAH Rızası için gelen beyaz gömlekli, kara şalvarlı, yeşil takkeli, boynunda beyaz sarıklar asılı ihvânları görmeyi özledim .. Dergâhımıza giden yoldaki o dar sokakları özledim ..
Haziran 22'de gittim en son .. Ama yine özledim haksızca .. Yüzsüzce ..
Sultanım sorarsa; nasıl geldin ? Ne yaptında geldin ? Ne diyicem ? Cevabım şudur Sultanım: Sizi Özledim de Geldim ..
Saatin 09.23'ünde Radyo Fârukî'yi açtım kardeşlerim .. Ve orda İmâm Hüseyin'in ilâhisi eşliğinde Rabbimizi anan dervişlerin " Allah Allah " esmaları yankılanıyor odamda .. Burnumda o nurlu Hasköy/Solfasol Dergahının sıcak kokusu .. Orası çok başka kokmakta .. Ne evim ne köydeki evimiz .. ne akrabalarımın evi .. O Kokuyu hiç biyerde duymadım, koklamadım .. Orası bir başka .. En son gittiğimde gördüğüm gibi Turuncu Cübbesiyle; Efendim, Sultanım göründü gözüme .. Sanki bi mesaj .. Sanki bi çağrı .. Gel diyen ..
Ve şu an duramamakta kalbim yerinde ..
Ve şu an pır pır uçucak durumda ..
Ve şu an küt küt atmakta .. Sultanım çağır yanına .. Söndür bu ateşi ..
Napacağız bu yangını ? Yalın ayak çıkarır mı bu yangın yola ? Ankara'ya kadar götürür mü bu yangın ? ALLAH'ım bana güç ver .. Sultanım'a kavuştur .. Şu anda bulunduğum durum, hiç yaşamadığım bi durum .. Ve ne sayfalar, ne kalemler, ne divitler ..
Muzaffer Sultanım ..
Yoluna Fedâyım
Cemâline Mest-u Hayrânım
Kemâline Mest-u Müdâmım ..
Çağır Yanına Gelem ..
Mübarek Yüzünü Görem ..
Baldan Tatlı Sohbetin Dinleyem ..
Dizin Dibinde Ne Kadar Lâyık Olmasamda Gözyaşı Dökem ..
Sultanım bu aşk nedir böyle ?
Ummanlara deryalara sığar mı söyle ?
Rabb'im bana da o aşktan bir nebze ..
Bir nebze nasib eyle ..
-----
Bunlar sadece gönlümden geçenler; şu anki durumum .. Sizle paylaşmak istedim Özlemekteyim Şeyhini .. Ama ne yüzle ? ... Cumanız Mübarek Olsun