servisimi beğenmeyene yemek yok demiştim ben çok kibar biriyimdir ona göre kafamın tepesini attırmayın dövv
Printable View
servisimi beğenmeyene yemek yok demiştim ben çok kibar biriyimdir ona göre kafamın tepesini attırmayın dövv
zümrüt abla aşçı yamağıyım kepçem tavam yardıma hazırım ;)
.style5 { FONT-SIZE: 14px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.style10 { FONT-SIZE: 10px; COLOR: #cccccc; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.style12 { FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 16px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}.OktayUstaTarif { FONT-SIZE: 14px; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif}zümrüt usta ilk yemek benden:)
hayırlı olsun :) yemeklerde emeklerde hepsi çok güzel olmuş elerinize sağlık teşekkürler bagırmaabagırmaabagırmaa
Çok değerli Kevserdenizi yöneticilerimiz, vip üyelerimiz ve üyelerimiz restaurantımıza bekleriz. Çok passifsiniz yaf dövv
Ramazan geliyor inşallah, çok güzel iftar yemeklerimiz olucak. Hepinizi bekleriz :)
Ama önceden reservasyon yapmanız lazım :D
yemekte zehirlenmeye ihtiyeç varsa yada gemekleri mideye değil kafaya yemeye niyetiniz varsa ben çalışan olabilirim komikk ama yok kalsın sen misafir ol derseniz ona daha razıyım olumuuuuu....komikk