Cevap: 41 Günde Hergün 41 Kişiye 41 Yasin-i Şerif
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum evt bir yerde haklısınız.burada önemli olan niyettir biz burda kardeşlerimizi bu güne kadar hep niçklerimizle tanıdık .bazı arkadaşlar gerçek isimlerinin açıklanmasını istemiyecektir.özellikle bayanlar...bu gün yasin der başlarız yarın bir gün kimlikler açıklanır buda hem sitede hemde kişide sıkıntılar yaratır ...
isteyen gerçek ismini yazsın isteyen niçkini yazsın.önemli olan niyettir...
isimlerini yazdım yiğenlerimin onlarada aldım birer tane yasini şerif
Selamunaleyküm Kardeşlerim.
İsmimin herkesce bilinmesinde benim için bir sakıncası yoktur.
Okuyacağımız YASİN-İ ŞERİF ve duada sizleri sıkıntıya sokmayacaksa, ismimin (Veysi) zikredilmesini tercih ederim.
Selam ve Dua İle...
arkadaşlar bırgun daha bekleyelım sonra başlayalım bence gunlerce beklıyoruz 41 kışı olmadık
Selamun Aleyküm Allah nasip ederse bende okurum benide ekleyin
vealeyküm selam teşekkür ederim ahmet_uz seninde ismini ekledim kişi sayısı tamamlanınca başlanacak
bu sayfayı sabıtleyın ınsanlar bu sayfayı bulamayabılır
// Konu "Hatim Köşemiz" alt forumunda iğnelenmiş. Okumalar başladığında da devamlı güncel tutulacaktır muhakkak.
Alıntı:
Ferm@n Nickli Üyeden Alıntı
// Konu "Hatim Köşemiz" alt forumunda iğnelenmiş. Okumalar başladığında da devamlı güncel tutulacaktır muhakkak.
Allah c.c razı olsun inşallah. Hayrınız ruz-ı mahşerde karşınıza çıksın inşallah...
Alıntı:
burcum Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bırgun daha bekleyelım sonra başlayalım bence gunlerce beklıyoruz 41 kışı olmadık
Biraz sabırlı ol. İnşallah 41 sayısını yakalayacağız...