Cevap: 38: Haftanın Ropörtajı (kartal__13)
Alıntı:
tusem Nickli Üyeden Alıntı
kartal_13 abim sorulara verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..çok güzel ve çok içten cevaplar vermişsiniz..Rabbim razı olsun:)
estağfirullah tusem kardeşim.bu forumda hepiniz benim için, değeri biçilmez yepyeni kardeşlerim olarak; sorularınıza cevap vermeye çalıştım. sizde; varsa! ki var olduğunu düşündüğüm sürçi lasanımı hoşgörünüze bırakıyor, takdir ve alakanız için allah c.c razı olsun diyorum.:)
sizleri tanımak fırsatını bulduğum için çok mutluyum. ALLAH C.C siz KEVSERDENİZİ ailesine, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum.:)
Alıntı:
DJ-GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
kartal abi bu değerli vaktini benim ropörtajıma ayırdığın için çok çok teşekkür ederim umarın seni sorularımızla sıkmamışızdır bagırmaaeğer seni sıkıntıya soktuysak hakkını helal et;) kartal abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.seni tanımak gerçekden çok güzeldi:):):)
Selamunaleyküm DJ-GÜNIŞIĞI Kardeşim:
hayır öyle ucuz kurtulamzsın, senden davacıyım. beni zorla/ısrarla bu sevgi ateşine attın sonra herkes yoluna diyorsun.hayır olamaz. bunca takdir bende kalsın ona tamam. peki ya sebep olduğun onca dua'yı banamı bırakıyorsun. RABBİMİZ HERŞEYE KADİR'dir. O'na YA RABB bana ve aileme bu kadar yapılan duaya sebep olan bu kardeşimide ortak et LÜTFEN diyorum.
ALLAH C.C SENDEN RAZI OLSUN.:D
röportajlara (ismini yazarken bile zorlanıyorum. dilim dönmüyor. ecnebi ismi gibi.) tövbe.
Yeni AİLEM'LE olmak; KARDEŞLERİMİ tanımak çok güzel bir şay.
Sizi tanıdığıma memnun oldum...
allah sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür ihsan etsin...
Alıntı:
by_mehmedim Nickli Üyeden Alıntı
Sizi tanıdığıma memnun oldum...
allah sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür ihsan etsin...
teşekkür ederim mehmedim. bende sizleri tanımaktan onur duydum.
kartal abicim röportajınızı okumaya yeni fırsatım oldu.içten verdiğiniz cevaplarla sizi daha iyi tanımak güzeldi. Rabbim gönlünüze göre versin.İnŞallah...
bende seni tanıdığım içim mutluyum Allah sizler le bu Mutluluğu daim eder inşallah.
Alıntı:
kader_18 Nickli Üyeden Alıntı
kartal abicim röportajınızı okumaya yeni fırsatım oldu.içten verdiğiniz cevaplarla sizi daha iyi tanımak güzeldi. Rabbim gönlünüze göre versin.İnŞallah...
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
bende seni tanıdığım içim mutluyum Allah sizler le bu Mutluluğu daim eder inşallah.
dua ve temennileriniz için AMİN, ECMAİN diyor ve aşağıdaki yorumlarımda duygularımı belirttiğim gibi; bende sizleri tanımak ve siz değerli KARDEŞLERLE olmaktan şeref duyduğumu bilmenizi istiyorum. allah c.c razı olsun.
Yok Yok abi ben seni yormayacağım Saolsun arkadaşlar sorulacak olanı eksiksiz sormuşlar. Bana soru kalmadııııı :D
Sadece şöyle bir sözle taçlandırırım ancak bu röportajı.
''Kargalar Sürü ile Kartallar ise Yanlız uçar.''
Alıntı:
Yok Yok abi ben seni yormayacağım Saolsun arkadaşlar sorulacak olanı eksiksiz sormuşlar. Bana soru kalmadııııı :D
Alıntı:
Sadece şöyle bir sözle taçlandırırım ancak bu röportajı.
''Kargalar Sürü ile Kartallar ise Yanlız uçar.''
Kardeşim Abdurrahman! keşke soru sorsaydın; belki bu kadar zorlanmazdım. bu güzel söze nasıl cevap yazacağımı bilmiyorum. Çünkü edebiyat fukarasıyım, senin gibi güzel sözler bulamıyorum. beni sevindirdin.
Allah c.c razı olsun...