Cevap: Forum Yemin Töreni ...
nineligin verdigi agırlıktan arada birde olsa gelecegime
kevser denizini asla unutmayacagıma:)))
Alıntı:
Efsane-67 Nickli Üyeden Alıntı
Diyosun, tamam ozaman seve seve :)
Barışta ve savaşta, yerde gökte, ve kevserdenizi,nde;
1- Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma
2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma
3-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!)
4-Adminlere itaat ediceeme
5-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma
6-yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur, pislik atmayacağıma.
7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma
8-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!)
9-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime
10-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca aglamayacagıma Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma
11- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma
12-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime
13- Admin ve modlara sirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime
Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim...
işte bu kadar be Abim gördünmü tadınıda anladınmı şimdi anlatılır gibi değil dimi :)
Ağzına yüreğine eline kılevyene mausuna modemine ADSL ne sağlık , ALLAH hayırlı uzun ömür vere ;)görevinde tekarar başarılar dilerim .anlaştıkk
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
nineligin verdigi agırlıktan arada birde olsa gelecegime
kevser denizini asla unutmayacagıma:)))
Yağmur ninem böyle yeminmi olur ,başım döndühem sen forumun ninesisin ilk önce sen and içeceksinki sonra bize sıra gelecek.bagırmaayukardaki kuralları sıralayarak ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim...
diyeceksin .:)
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Yağmur ninem böyle yeminmi olur ,başım döndühem sen forumun ninesisin ilk önce sen and içeceksinki sonra bize sıra gelecek.bagırmaayukardaki kuralları sıralayarak ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim...
diyeceksin .:)
aman bacım nine bu bir görünür bir gaybolur kırık dökük klavyem canı isteyince hareket eden bir mausum arada şiddet görünce çalısan bi modemim var yemin tutar neme lazim yukkkk etmem yemin neyim:))):D
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
işte bu kadar be Abim gördünmü tadınıda anladınmı şimdi anlatılır gibi değil dimi :)
Ağzına yüreğine eline kılevyene mausuna modemine ADSL ne sağlık , ALLAH hayırlı uzun ömür vere ;)görevinde tekarar başarılar dilerim .anlaştıkk
Hakattende anlatılır gibi değil tadı damağımda kaldı, bidahamı içsek napsak acep http://img232.imageshack.us/img232/1...7534166387.gif
Allah cümlemize uzun, sağlıklı ömürler versin kardeşim, teşekkür ederim bana güvenerek verdiğin görevimde yüzünü siyah çıkartmamaya çalışıcam inşallah :)
12-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime
asabiyim ben söz tutamam yafff üst düzey yetkililerrr konu açamıyorummmmm:D:D:D
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
asabiyim ben söz tutamam yafff üst düzey yetkililerrr konu açamıyorummmmm:D:D:D
Bakın gördünüzmü ninem negüzel teeeek tek and içiyor biz gibi hepsini birden toplayıp çıkartıp geçiştirmiyorkızlarrbagırmaa
Ninecim bağırmana gerek yok kulaklarım patlayacaktı nerdeyse :p
cevap yazabildiğine göre konu,da açabilmen gerekir sorunun nedir acaba:confused:
helebi dur bakem ben bi deneme konusu açayım ozaman anlarız sorun nerde olduğunu.
Edit: E konu açmışsın beyaf http://www.kevserdenizi.net/forum/se...tml#post183638
Bir anda kendimiz TBMM'de buldum::)
Alıntı:
sürur Nickli Üyeden Alıntı
Bir anda kendimiz TBMM'de buldum::)
Aaaa sürur burası kevserdenizi TBMM den daha önemli hadi bakalım iç andını dövv
Emin ol tadı anlatılır gibi değil çok güzel :)
Alıntı:
Efsane-67 Nickli Üyeden Alıntı
Hakattende anlatılır gibi değil tadı damağımda kaldı, bidahamı içsek napsak acep http://img232.imageshack.us/img232/1...7534166387.gif
Allah cümlemize uzun, sağlıklı ömürler versin kardeşim, teşekkür ederim bana güvenerek verdiğin görevimde yüzünü siyah çıkartmamaya çalışıcam inşallah :)
iç Abim fazlası göz çıkarmaz komikk