Cevap: 38: Haftanın Ropörtajı (kartal__13)
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH okurken ben yoruldum cevaplayan nasıl oldu acep :D
Seni tanımak güzeldi abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.
bende düşüniyim:D
gerçekten bütün cevapları ouyanada kadar bende yoruldum kartal kardeşimiz hiç birini atlamamış allah razı olun yapmacık cevaplarıda yok teşekkürler
rabbim gönlünüzdeki hayırlı dileklerin hepsini versin inş
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Selamunaleyküm ablacım: forumun bir üyesi olarak belki yaşça sizden büyük olabilirim ama, benim için yaştan önce; bulunduğunuz konum (makam/yönetici olmanız) gelir. sizi rahatsız etmezse ve müsaadeleriniz varsa, size olan saygımdan vede forumun ablası benimde ablam olur; düşüncemle müsaade alma cüretimi hoş göreceğinizi umuyorum. evet sorulara cevap vermede bir hayli zorlandım ama bu kardeşlerimin zorlaması değil, kendimi yetersiz buluyor, ve böyle düşünüyorum. yinede
bu yüksek alaka ve samimiyet mutluluk verici bişey . siz ve kardeşlerimle tanışmak benim için şereftir. onur duydum. dualarınız için bende RABBİMDEN size ailenize ve KEVSERDENİZİ ailesine ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
kartal__13; kardeşim kevserdenizi. gerçek bir aile ortamıdır,böyle bir sitenin sahibi olmakdan ve bu ailenin içersinde bulunmakdan gurur duyuyorum .ve sitemizde tasarımı ve dizaynı ile ilgilenen büyük çaba gösterip emek veren Webmaster eRaSeR arkadaşımızında büyük katkısı vardır.ALLAH C.C kendisinden razı olsun...
tüm kevserdenizi ailesinin ablasıyım ,ve beni gerçek bir ablaları gibi görmelerinden de mutluyum . sizde içinizden geldiği gibi abla diyebilirsiniz.:)
kardeşim hepimizin elbette eksiklerimiz vardır.sizi sitemizde o güzel paylaşımlarınızla daim görmek isteriz...
anlaştıkk
kartal_13 abim sorulara verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..çok güzel ve çok içten cevaplar vermişsiniz..Rabbim razı olsun:)
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
KEVSERDENİZİ; bana yok öyle yağma der gibi, benden giriş vizesi olarak üye kaydı istendi bende üye oldum.iyiki üye olmuşum. Abi kevserdezinin farkıda burda işte öyle herkesi kabul etmez gelen boğulur kişileri çok iyi seçer komikkkomikk
selamunaleyküm kardeşim: ne diyim allah aşkına; benim kevserdenizi hikayem olduğu gibi anlattım. yoksa yanlışmı yaptım?:D bende kabul edildiğim için ve sizleri tanıdığım için KEVSERDENİZİNE! şükranlarımı arz ediyorum.:)
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
selamunaleyküm kardeşim: ne diyim allah aşkına; benim kevserdenizi hikayem olduğu gibi anlattım. yoksa yanlışmı yaptım?:D bende kabul edildiğim için ve sizleri tanıdığım için KEVSERDENİZİNE! şükranlarımı arz ediyorum.:)
estağfurullah abi çok hoşuma gitti anlatışınız iyide olmuş ama değilmi bagırmaa
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH okurken ben yoruldum cevaplayan nasıl oldu acep :D
Seni tanımak güzeldi abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.
sıkıntı çekmeden, güçlüklere göğsü germeden, yorulup emek vermeden, uğraşıp didişmeden, kimi külfetlere katlanmadan olumlu, güzel, hoş bir sonuç elde edilemez. yüce ALLAH C.C çalışanları sever; onlara rahmet eder.:)
sizleride tanımak güzel; İlginize ve alakanıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım. ALLAH C.C Razı olsun.:):D
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
estağfurullah abi çok hoşuma gitti anlatışınız iyide olmuş ama değilmi bagırmaa
TEŞEKKÜR ediyorum KARDEŞİM. memnuniyetimi belli edememiş olabilirim. elbette iyi oldu.:D
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
bende düşüniyim:D
gerçekten bütün cevapları ouyanada kadar bende yoruldum kartal kardeşimiz hiç birini atlamamış allah razı olun yapmacık cevaplarıda yok teşekkürler
rabbim gönlünüzdeki hayırlı dileklerin hepsini versin inş
ALLAH C.C Razı olsun inşallah.
Allah c.c dualarınızı cümlemize nasip etsin inşallah.
(bundan böyle ropörtaj'a tövbe:D:D:D)
kartal abi bu değerli vaktini benim ropörtajıma ayırdığın için çok çok teşekkür ederim umarın seni sorularımızla sıkmamışızdır bagırmaaeğer seni sıkıntıya soktuysak hakkını helal et;) kartal abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.seni tanımak gerçekden çok güzeldi:):):)
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
kartal__13; kardeşim kevserdenizi. gerçek bir aile ortamıdır,böyle bir sitenin sahibi olmakdan ve bu ailenin içersinde bulunmakdan gurur duyuyorum .ve sitemizde tasarımı ve dizaynı ile ilgilenen büyük çaba gösterip emek veren Webmaster eRaSeR arkadaşımızında büyük katkısı vardır.ALLAH C.C kendisinden razı olsun...
tüm kevserdenizi ailesinin ablasıyım ,ve beni gerçek bir ablaları gibi görmelerinden de mutluyum . sizde içinizden geldiği gibi abla diyebilirsiniz.:)
kardeşim hepimizin elbette eksiklerimiz vardır.sizi sitemizde o güzel paylaşımlarınızla daim görmek isteriz...
anlaştıkk
Selamunaleyküm ablacığım; böylesine hayırlı bir çalışmaya bizzat emek vererek, kalbiniz ve ruhunuzla ortaya koyduğunuz eser için; ALLAH C.C Sizden razı olsun. eraser kardeşimin emeğini her fırsatta dile getiriyor, emeğini taktir edyorsunuz. bende ,buradan bu eserde, katkılarından dolayı teşekkür eder, ALLAH C.C'den kendilerine ömür boyu sağlık, mutluluk,ve iki cihan saadeti diliyorum.
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN.:)
ABLACIĞIM; ONUR DUYDUM.
bana takdirinizi esirgemiyorsunuz. tadirinize layık olmaya çalışıyorum. ALLAH C.C Razı olsun. henüz takdire şeyan birşeyim yok; ablacığım.
TEŞEKKÜRLER.:):)