Printable View
ALLAHım! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
ALLAHım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği isteriz.
Ey kalpleri yönlendiren ALLAHım! Kalplerimizi sana itaate yönelt!
Dayanılamayacak dertten, insanı helâke götürecek talihsizlikten, başa gelecek fenalıktan ve düşmanı sevindirecek felaketten ALLAH’a sığınırız.
ALLAHım! Bütün işlerimizin başı olan dinim konusunda hataya düşmekten bizi koru! Yaşadığımız şu dünyadaki işlerimizin yolunda gitmesini sağla! Dönüp varacağımız ahiretimizi kazanmamıza yardım et! Hayatımız boyunca daha çok hayır yapmamıza imkân ver! Her türlü kötülükten kurtulmamızı sağlayacak bir ölüm nasip et!
ALLAHım! Günahlarımızı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımzıı, haddimizi aşarak işlediğimiz kusurları, bizden daha iyi bildiğin bütün suçlarımzı bağışla! ALLAHım! Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımızı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğimiz günahlarımızı affeyle! Bütün bu kusurların bizde bulunduğunu itiraf ederim. ALLAHım! Şimdiye kadar yaptığımız, bundan sonra yapacağımız, gizlediğimiz ve açığa vurduğumuz, ölçüsüz bir şekilde işlediğimiz ve bizden daha iyi bildiğin günahlarımızı affeyle! Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter.
ALLAHım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lütfettiğin afiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezadan ve senin gazabını üzerime çekecek her şeyden sana sığınırız.
ALLAHım! Acizlikten, tembellikten, cimrilikten, ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten ve kabir azabından sana sığınırız. ALLAHım! Nefsimizi takva nasip et ve onu her türlü günahtan temizle; onu en iyi temizleyecek sensin. Ona yardım edip eğitecek sadece sensin. ALLAHım! Faydasız ilimden, korkmayan kalpten, doyma bilmeyen nefisten ve kabul olunmayan duadan sana sığınırız
ALLAHım! Sana teslim olduk, sana inandık, sana güvendik. Yüzümüzü, gönlümüzü sana çevirdik, senin yardımınla düşmanlara karşı mücadele ettik. Kitabın ile hükmettik. Şimdiye kadar yaptığımız, bundan sonra yapacağımız, gizlediğimız, açığa vurduğumuz ve senin bizden daha iyi bildiğin günahlarımzıı affeyle! Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senden başka ilâh yoktur
ALLAHım! Cehennem fitnesinden, cehennem azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırzı.
ALLAHım! Kötü ahlâklı olmaktan, fena işler yapmaktan ve yanlış inançlara sapmaktan sana sığınırız.
Ey kalpleri halden hale çeviren ALLAH! Benim kalbimi zi dininden ayırma!”
ALLAHım! Senin rahmetini kazandıracak, bağışlamanı sağlayacak işler yapmayı, her türlü günahtan uzak durmayı, bütün iyilikleri işlemeyi, cennete kavuşup cehennemden kurtulmayı nasip etmeni niyâz ediyoruz.
ALLAHım! Peygamber’in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin senden dilediği hayırları bizde dileriz. Peygamber’in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve âhirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak ALLAH’ın yardımıyla kazanılabilir.
Amin…
Amin..Amin..Amin... Allah(c.c) razı olsun kamilyacım....
Amin Arzunurcum Allah razı olsun canım....
Güzel dualarınıza Amin... Emeğinize sağlık kamilyacım ve günışığım sağolun Allah(c.c) razı olsun...
amin canım emeğine sağlık Allah azze ve cele razı olsun
Amin ecmain...Teşekkür ederim canm...
Allahım! Kâinatın tılsımını bizlere açan Efendimize ve âl ve ashabına, yer ve gökler devam ettikçe, mevcudatın adedince salât ve selâm et.
Amin!
amİn amİn allah c.c. Razi olsun...
Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-den rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz şöyle buyurmuşlardır;
"Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ her gece, gecenin son üçde biri kaldığı sırada dünyâ semâsına nüzul eder ve şöyle buyurur: '' Bana duâ eden var mı, duâsına icabet edeyim? İstediğini vereyim. Bana istiğfar eden var mı, onu mağfiret edeyim? (1)
Bu hadîs-i şerîf, gecenin son üçde birinin vakti icabet olduğuna büyük müjdelerle beraber delâlet etmektedir.
"Gece yarısında semânın kapıları açılır ve bir münâdî şöyle seslenir: "Hiç duâ eden var mı, icâbet olunsun, bir şey isteyen var mı verilsin, bir sıkıntıda olan var mı kurtarılsın. Her hangi bir duâ ile duâ eden hiç bir müslüman yoktur ki Allah Teâlâ ona icabet etmiş olmasın. Ancak şehveti için koşan zinâkâr kadınla ayyaş ve işret ehli müstesna. " (2)
"Gecede bir saat vardır. Müslüman bir kulun dünyâ ve âhiret işinden istediği her hangi bir hayır varsa ve duâsı o saate gelirse muhakkak Allah ona dileğini verir. Bu her geçe vardır. " (3)
"Saatlerin efdali gecenin son kısmıdır." (4)
Üç kişi vardır ki onlar İblis'den ve askerlerinin şerrinden masûndurlar:
1- Gece ve gündüz Allah'ı çok zikredenler,
2- Seher vakitlerinde istiğfar edenler,
3- Allah'ın haşyetinden ağlayanlar." (5)
amin.amin.amin.
emeğine sağlık kardeşim"ALLAH C.C." razı olsun...
"RABBİM" bizleri çizdiği yoldan ayırmasın...
dua ile....
Tüm dualara Amin...
ACİZKUL kamilya İslam-Gülü Emeklerinize sağlık Rabbim hepinizden razı olsun inş...
amin .amin.amin.
"ALLAH C.C." razı olsun kardeşim,emeğine sağlık...
dua ile...
Amin ecmain... Sağol abicim teşekkür ederim...Dua ile...
amin amin canım ALLAH razı olsun emeğine sağlık
Amin ecmain...Teşekkür ederim canım...
amin .amin. amin.
emeğine sağlık kardeşim "ALLAH C.C." razı olsun..
dua ile....
Sağolun, teşekkür ederim Rabbim cümlemizden razı olsun inş..Dua ile...
amİn amİn arzu nurum gÜzel yÜreyİne saĞlik
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (salallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
Arkadaşlar bu haftasonu finaller var bana we sınava girecek olan tüm arkadaşlara dua ederseniz sewinirimhttp://www.diniforum.net/images/smilies/smile.gif
Güzel duana Amin ecmain canım. Allah(c.c) razı olsun...
sınavında iyi geçmiştir inş...
deyerli kamilya rabbim sana zihin açıklığı versin vede bütün sinava girecek olan kardeşlerime de duan içinde amin arzu nurum senınde emeyine yüreyine sağlık
amin arzunurum emeğine sağlık ALLAH razı olsun