çok teşekkür ederim sedat kardeşim.
bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum
ALLAH (C.C) SİZ Kardeşlerimi mutlu ve
memnun etsinİNŞALLAH.:)
Printable View
kartal__13 kardeşim seni tanımak güzeldi.bakıyorumda arkadaşlar seni baya terletmiş soruları sabırla ve samimi bir şekilde cevaplama lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim.RABBİM size ve ailenize mutlu ve huzurlu bir ömür versin.Validenizinde mekanı cennet kabri nur olsun.ALLAH C.C size EFENDİ mizin sabrından nasip eylesin.
FORUMUN ABLASI OLARAK BİR KAÇ SORUDA BENDEN GELSİN :)
Kevserdenizi.net i kim tavsiye etti.?
Siteyi nasıl buldunuz.?
Neden kevserdenizi.net.?
Kevserdenizi.net sizce net ortamına yararlı bir sitemi.?
Sitemizin tasarımı nasıl?
Site yöneticilerimizden memnunmusunuz.?
[QUOTE=yagmur-damlası;145606[B]bir kaç soruda ben sorayım izninizle[/B]
1-sizi en çok etkileyen ayeti kerimeler ?
gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın.eğer inanmışsanız üstün gelecek olan sizsiniz.
(AL-İ İMRAN 139)
2-sizi en çok etkileyen hadisi şerif hangisi?
sağ elime güneşi, sol elime ayı verseler dahi bu davamdan vazgeçmem.
3-Kuranı hayatınıza ne kadar geçirebildiniz?
hayatıma KUR'AN-I KERİM'i gücüm yettiği kadar rehber edinme gayreti içindeyim inşallah.
4-Peygamber kıssalarından en çok etkilendiğiniz hangisi? ve nedeni?
ALLAH’ın (C.C) merhameti
HZ ÖMER (R.A) anlatıyor. bir gün RASUL-İ EKREM (S.A.V) esirler arasında çocuğundan ayrılmış bir kadın gördü. Kadın çocuğu'nun hasretinden; rast gelen çocuğu kucağına alıyor, onu sevip emziriyordu. RASUL-İ EKREM ashabına: “hiç bu kadın çocuğunu ateşe atar mı ” diye sordu. Ashab “asla ” cevabını verdi. Bunun üzerine RASUL-İ EKREM (S.A.V) : ” o halde biliniz ki; ALLAH’ın (C.C) kullarına merhameti, bu kadının çocuğuna merhametinden daha fazladır.” buyurdu.
5sizi en çok etkileyen bir kaç sözü bizimle paylaşırmısınız?
yaşamak için yemeli, yemek için yaşamamalı. HZ İSA (A.S)
mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar da zayıflar da olursa düzen bozulur. HZ EBU BEKİR SIDDIK (R.A)
çok söyleyen değil çok iş yapan yöneticiye muhtaçsınız.
HZ ÖMER (R.A)
şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. lakin vatanınıza, milletinize ve dininize fenalık edenleri
affetmeyiniz. HZ ALİ (R.A)
bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım, başım göğe ererdi.
İMAM-I AZAM (R.ALEYH)
imana gel ki elemden emin olasın; kadere teslim ol ki selamette kalasın. ÜSTAD: BEDİÜZZAMAN SAİDİ NURSİ (R.ALEYH)
namazın manası, CENAB-I HAKK'ı (C.C) tesbih, tazim ve şükürdür. ÜSTAD: BEDİÜZZAMAN SAİDİ NURSİ (R.ALEYH)
iman hem nurdur hem kuvvettir. evet hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okuyabilir.ÜSTAD: BEDİÜZZAMAN SAİDİ NURSİ (R.ALEYH)
aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler. (Cato)
bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar çirkindir.(Eflatun)
kötülüğün hakim olmaması için tek şart, iyilerin gayret göstermeleridir. (kelam-ı kibar)
6-sevdiğiniz ve sevmediğiniz üç huyunuzu bizimle paylaşırmısınız.
dürüst, kanaatkar, edepli.:) alıngan, sabırsız, biraz asabi.:confused:
7-Veson olarak kevser denizinin sizin hayatındaki yeri
.. kolay gelsin kardeşim umarım sorularımla sizi fazla sıkmam
kevserdenizi benim ve ailemin, bilgi paylaşım, yeni dostluk/kardeşlik bağları kurmaya vesile; ikinci adresim .
[QUOTE=SiLa;145657]kartal__13 kardeşim seni tanımak güzeldi.bakıyorumda arkadaşlar seni baya terletmiş soruları sabırla ve samimi bir şekilde cevaplama lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim.RABBİM size ve ailenize mutlu ve huzurlu bir ömür versin.Validenizinde mekanı cennet kabri nur olsun.ALLAH C.C size EFENDİ mizin sabrından nasip eylesin.
FORUMUN ABLASI OLARAK BİR KAÇ SORUDA BENDEN GELSİN :)
Kevserdenizi.net i kim tavsiye etti.?
kimseden tavsiye almadım.
Siteyi nasıl buldunuz.?
TEVAFUK:
net te arama motorundan dini film arıyordum; siteye giriş linki üzerinde, aradığım filmin adı vs yazıları görünce,aradığımı buldum diye siteye giriş yapmak istedim. fakat bu! KEVSERDENİZİ; bana yok öyle yağma der gibi, benden giriş vizesi olarak üye kaydı istendi bende üye oldum.iyiki üye olmuşum.:)
Neden kevserdenizi.net.?
yeni dostluk/kardeşlik, bilgi paylaşımı ve sıradışı sıcaklığı/samimiyeti.
Kevserdenizi.net sizce net ortamına yararlı bir sitemi.?
ben forumumuzun net ortamında yararlı olduğunu, ve nice benzer forumlardan daha seviyeli olduğunu düşünüyorum.
Sitemizin tasarımı nasıl?
sitemi seviyorum.:)
Site yöneticilerimizden memnunmusunuz.?
çok.:)
Selamunaleyküm ablacım: forumun bir üyesi olarak belki yaşça sizden büyük olabilirim ama, benim için yaştan önce; bulunduğunuz konum (makam/yönetici olmanız) gelir. sizi rahatsız etmezse ve müsaadeleriniz varsa, size olan saygımdan vede forumun ablası benimde ablam olur; düşüncemle müsaade alma cüretimi hoş göreceğinizi umuyorum. evet sorulara cevap vermede bir hayli zorlandım ama bu kardeşlerimin zorlaması değil, kendimi yetersiz buluyor, ve böyle düşünüyorum. yinede
bu yüksek alaka ve samimiyet mutluluk verici bişey . siz ve kardeşlerimle tanışmak benim için şereftir. onur duydum. dualarınız için bende RABBİMDEN size ailenize ve KEVSERDENİZİ ailesine ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
KEVSERDENİZİ; bana yok öyle yağma der gibi, benden giriş vizesi olarak üye kaydı istendi bende üye oldum.iyiki üye olmuşum. Abi kevserdezinin farkıda burda işte öyle herkesi kabul etmez gelen boğulur kişileri çok iyi seçer komikkkomikk
MAŞALLAH okurken ben yoruldum cevaplayan nasıl oldu acep :D
Seni tanımak güzeldi abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.