1 yasin, 1 Fetih suresi.... Güzel olani Rabbim lutfetsin...
Printable View
1 yasin, 1 Fetih suresi.... Güzel olani Rabbim lutfetsin...
Tamamdır... Hayrını gör ınsaallah....
rabbim işlerinde kolaylık versin
Esselamunaleyküm dün geceyarisi 1 Fetih ve 1 Yasin`i Serif okudum ALLAH Kabul etsin ALLAHIM Ümmeti Muhammmedi Cehennem Atesinden Korusun..
AMIN...
Selamun Aleyküm konuyu açan saygıdeğer arkadaşım sıkıntının eziyetin ve üzüntünün ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden mesajınıza cevap vermeden geçemedim. ALLAH (C.C) yar ve yardımcınız olsun, sıkıntısı hastalığı derdi tasası yarım kalan işi gurbette eşi olan herkesin sıkıntısını giderip işlerini yoluna koysun. Bugüne kadar her ne işim olduysa ALLAH (C.C) dualarımı geri çevirmedi. O'ndan güzel yar ve yoldaş yoktur. Bizleri kalp gözü kapananlardan eylemesin İnşaAllah. Bizleri dualarına cevap bulamayan kullarından eylemesin. Her sıkıntımda O'na sığındım beni yarı yolda hiç bırakmadı.
Bu vesile ile dualarım tüm ALLAH (C.C) dostları iledir. Kendilerinin de bizlerden dualarını esirgememesi dileğiyle.
Selamun Aleyküm.
cenabu hak cümlemizin sıkıntılarını gidersin,sizinkinide inaşallah....şunu öğrenmek istiyorum yasin ve fetih süreleri ne zamana kadar okunabilir.bu hafta içi okusak olurmu? cevaplarsanız bende okumak istiyorum.Allah a emanet olun.
Değerli kardeşim öncelikle Allah razı olsun bu cumaya kadar okuyabilirsiniz ayın 30 unda sona erecektir.
selamün aleyküm,
Rabbim sıkıntınızı, derdinizi, kederrinizi gidersin, hayırlı sevinçler yaşatsın.
inşallah 1 fetih 1 de yasin okuyacağım...
sıla bacım ne sıntın var ise rabbim en kısa zamanda hayırla sonuçlandırsın inş 2 yasin 2 fetih süreside ben okurum inş
rabbim kabul etsin inş
Fetih suresi ve Yasin şerif okundu Allahın izniyle
Allah yardımcınız olur inşallah...