Vealeykum selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun....
Printable View
Vealeykum selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun....
s.a hayırlı mevlidler bende yeni üyeyim
ve aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı kandiller..
islam aleminin mübarek kandil mevlidini tebrik eder. hayırlara vesile olamasını
dilerim.
Ben üyeliğimi hangi sebeple ve ne zaman başlatığımı hatırlamıyorum. çünkü çoğu kez bir ihtiyacımıza ulaşmamız için site veya forum bizden üyelik istiyor bizde kayıt yapıyoruz istediğimizi alıyor sonrası malum siteyi unutuyoruz.
Beni bağışlayın, açık ifadeyle sizde unutulanlar kervanında idiniz ta ki kutlu doğum haftası ve yasin-i şerif kampanyası mailini alıncaya kadar.
Bu mailleri alınca; siteyi, konularını, dostlukları inceleyince KEVSERDENİZİ forum`u ne kadar değerli olduğunu anladım.
Bu güne kadar sizi fark etmeyişimi sizin eksiklerinize değil, zayıf olan ferasetime bağlıyor ve sizi fark etmemi sağladığınız için ALLAH C.C sizden razı olsun, siteniz hayırlı uğurlu ve daim olsunki bizlerde ufku derin ve nurlu siz kardeşlerimizden istifade ede(yim)lim. selam ve dua ile.
http://img156.imageshack.us/img156/8...ililebirli.jpg
ve aleyküm selam kartal kardeşim çok güzel ki farkettiniz kevserdenizini iyi ettiniz daim olsun bundan sonra inşlh başarılar dilerim
selamünaleyküm kardeşlerim ben bahar_13 yeni üye oldum. inşallah hep beraber hayırlı işler yaparız. selam ve dua ile.
Aleykümselam kardeşim siz bizi unutsanızda biz kevserdenizi ailesi olarak tüm üye olan kardeşlerimizi asla unutmayız.siz konu almak için veya sitemizden her ne şekilde yararlanmak istediysenizde mutlakki istifade edeceğiniz bir konudur bu,bizlerinde amacımız tüm din kardeşlerimize faydalı olmaktır.bir zerre faydalandıysanız ne mutlu bizlere .
Kevserdenizi.net site sahibi olarak tüm kevserdenizi ailesi adına .tekrar hoşgeldiniz diyorum .
daim olursunuz inş...
Selam ve Dua ile...