Allahım ! YaLnız Sana İbadet Etme ve YaLnız Senden Yardım İsteme Kuvvetini Benden Esirgeme..."
AMİN
Printable View
Allahım ! YaLnız Sana İbadet Etme ve YaLnız Senden Yardım İsteme Kuvvetini Benden Esirgeme..."
AMİN
Kaldıramayacağım yük,Taşıyamayacağım dert Çekemeyeceğim çile, Gidemeyeceğim bir yol Aşamayacağım engel, Yaşayamayacağım can Sevemeyeceğim yaren, Veremeyeceğim cevap Yiyemeyeceğim lokma, Konuşamayacağım söz Duyamayacağım ses, Gidemeyeceğim mekan ... Giremeyeceğim gönül, Kavuşamayacağım aşk
Verme bana ey Yarabbim ...
ALLAHIM!!
Acizlikten, Fakirlikten, Cimrilikten, Korkaklıktan, Tembellikten, Hillekar dosttan, Faydasız ilimden, Kabir azabından, Ağlamayan gözden, Sıkıntı ve hüzünden, Ürpmeyen kalpden, Her türlü hastalıktan, Hayatın fitnelerinden, Borç altında kalmaktan, Kabul olmayan duadan, Doymak bilmeyen nefisden, İhtiyarlayıp ele avuca düşmekten, Zalim olmaktan ve zulme uğramaktan, İsyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten, Gecmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan, SANA SIĞINIRIM. AMİN.....
Sen günahları bol bol bağışlayan Gafûr'sun, ben ise bir günahkârım. • Sen sonsuz azamet ve büyüklük sahibi Azîm'sin, ben ise küçük ve değersiz bir hakîrim.
Sen gerçek kudret ve kuvvet sahibi Kavî'sin, ben ise sınırsız acz içinde bir zaifim. • Sen bağış ve ihsanı veren Mu'tîsin, ben ise lûtuf ve ikramına muhtaç bir dilenciyim.
Sen her türlü zarar ve korkudan uzak Emîn'sin, ben ise maddî ve mânevî korkular içinde biriyim. • Sen cömertlik sahibi Cevâd'sın, ben ise Senin cömertliğine muhtaç bir miskinim.
Alan değil, veren ellerin;
Affedici olduğu için affedilenlerin;
Hak ile doğan,
Hak ile yaşayan ve Hak ile ölenlerin
Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların
Safına katılmayı bize nasip eyle.
AMİN.
Ya Vehhab!
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin.
Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin.
Varlığın senin lütfundur senin ihsanındır.
Aciz varlığıma lütfunu ihsanını daim eyle...
...amin...
emeğinize sağlık.
Cehlimden dolayı gayet cesurum Rabbim; beni bana bırakma, n'olur...Her nefeste vardır binbir kusurumRabbim; beni bana bırakma n'olur...Yolcuyu incittim, yolu incittimÇiçeği kopardım, dalı incittim.Arıyı, peteği, balı incittim.
Rabbim; beni bana bırakma n'olur...
Sözlerimin hesap günü derci var Gözlerimin gördüğüne borcu var.Bayrağımın dikilecek burcu varRabbim; beni bana bırakma n'olur...Putlar yaptım gölgesinde vuruldum Çağladım bulandım, durdum-duruldum.Yolum yokuş, yüküm ağır yoruldum Rabbim; beni bana bırakma n'olur...
Ne zaman geçtimse karşı şeride .Nedamet, gözyaşı kaldı geride Muînim ol; "Haydi kulum, yürü" de .Rabbim; beni bana bırakma n'olur...Affet yine şirazeden çıktım ben .Sen bilirsin, kaç gönülü yıktım ben...
Ben benden usandım, benden bıktım ben
Rabbim; beni bana bırakma n'olur...
Rabbim Affeder Misin
Şanı büyük Rabbim affeder misin beni?
Tutamadığım binlerce söz dimağımda...
Kaç kez açıldıysa avuçlarım semaya
Boş çevirmeyen Rabbim, affeder misin?
...Biliyorum,yalan dünyanın karanlığında
secdeye değmediği kadar değidi alnım soğuk duvarlara
Duaları fısıldamadığı kadar fısıldadı yalanları dudaklarım
kandım,kandırdım affeder misin?
Şanı büyük Rabbim affeder misin beni?
Yoluna akmayan her gözyaşı bir zehir vücudumda,
Feryat figan tövbelerim kapında
Kulun mahçup Rabbim , affeder misin?
Biliyorum ,sıkıntıya düşmeden gelmedim huzuruna
kelamında gezmediği kadar gezdi gözlerim
abuk subuk satırlarda
Çağrın yükselirken minarelerden arşa
Kukla oldum sallandım,affeder misin?
Bağışlaması Bol Rabbim Affeder misin?
Hem dünyada, hem ahiretde mutluluğa dair ne varsa istiyorum...
Yalnız Senden istiyorum EY RABBİM ne olur nasip et... Amin!!!
Kaldıramayacağım yük,Taşıyamayacağım dert Çekemeyeceğim çile, Gidemeyeceğim bir yol Aşamayacağım engel, Yaşayamayacağım can Sevemeyeceğim yaren, Veremeyeceğim cevap Yiyemeyeceğim lokma, Konuşamayacağım söz Duyamayacağım ses, Gidemeyeceğim mekan ... Giremeyeceğim gönül, Kavuşamayacağım aşk
Verme bana ey Yarabbim ...
amin ....amin ......amin......