Ya Rabbi! Tevbemi kabul et, günahımı temizle ve duama
karşılık ver.amin..
Printable View
Ya Rabbi! Tevbemi kabul et, günahımı temizle ve duama
karşılık ver.amin..
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.
Allahım!
Kur’ân’ı bize dünyada bir dost, kabirde ünsiyetli bir yoldaş, kıyamette bir şefaatçi, sırat üzerinde bir nur, Cehennem ateşine karşı bir siper ve örtü, Cennette bir refik, bütün hayırlara bir delil ve imam kıl.
Allahım! Kalblerimizi ve kabirlerimizi iman ve Kur’ân nuruyla nurlandır. Üzerine Kur’ân indirilen zâtın-Rahmân-ı Hannân’ın salât ve selâmı onun ve âlinin üzerine olsun-hakkı ve hürmeti için, bize Kur’ân’ın burhanlarını aydınlat.
Âmin.
Sana adanmayan nice sözler savurdu dudaklarım havaya. Çürüyen dilim gün geçtikçe ağırlaşıyor ağzımda. Dilimle ettiklerimin kefareti olsun diye sesimi dilsizlere infak ettim. İşte sana suskunluğumla geldim Rabbim. Ardımda bıraktım senden gayri ne varsa. Yüreğimi yanıma alıp geldim. Bana seni sevmeyi öğret Rabbim...
Amin...
ALLAH'IM yar ve yardımcım ol..günahlarımı bağışla..rahmetinle muamele eylee
Allah'ım, işte ben mücrim kulun, pek çok hata ve günaha bulaşmış ellerimi kaldırıyor ve Sana yalvarıyorum. Âsî ve günahkâr birinin suçluluğu içinde ve mahcubiyetten kısılmış sesimle Sana halimi arz ediyorum. Allah'ım, hakkındaki hüsn-ü zannıma göre bana muamele ve mukabelede bulun; bağışla beni; ey yegâne merhamet sahibi Rahman ü Rahîm ve ey tevbeye koşan günahkârları mağfiret buyuran Gaffâr u Settâr, bendeni rahmetinle yarlığa.
Allah'ım! Kur'ân-ı Hakîmin kendisine indirildiği Zâta ve bütün âl ve ashâbına salât ve selâm et.
ALLAH (c.c.)ım, Muhammed (s.a.v.) ve âline salat eyle ve göğsümü hasetten temizle ki, insanlardan hiçbirini kendisine verdiğin bir nimetten ötürü kıskanmayayım; onlardan herhangi birinde din, dünya, sağlık, takva, zenginlik ve refahla ilgili bir nimet gördüğüm zaman (onu kıskanacağıma) ondan daha iyisini yalnız seninle... ve yalnız senden -ki ortağın yoktur- kendim için isteyeyim. (amin)
amin amin amin Allah c.c. razı olsun :)
Ey Rabbim..!
Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri Rıza evine..Ek yüreklerimize çiçeklerini..
Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi..
Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi..EY SULTANLAR SULTANI ! Kainata dost eyle,EN SEVDİĞİN (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'in ümmetinde paklığa erişenlerden eyle !
EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma !
Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver..
tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver...
Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver..
Bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma ...AMİN...