Cevap: Sitemizi nerden duydunuz veya hangi şekilde buldunuz...
arkadaş tavsiyesi
canım arkadaşım Zümrüt allah razı olsun
Alıntı:
sakin-ce Nickli Üyeden Alıntı
ben ilk kez internette kız kardeşimin tavsiyesi üzere girdiğim sohbet kanalının forumundan edindiğimle burdayım....yani ilk deneyimimi ve sanal alemin ne olduğunu öğrendiğim yerden duydum. herkes beni kendisi gibi sanmıştı...:D zaten ordan başkada biyerde sorun yaşamadım ...vesselam
O herkes dediğin kişiler kimler acaba...
EDEBİNLE OTUR SENİN NERELERDE SORUN YAŞADIĞINI BİLEN BİLİR ... O EDİNDİĞİN FORUMA DÖN ARTIK KABUL EDER SENİ...
SATAŞMAYI DA KES ...........................??? ??***********
Bana Emine Abla (Dj Zümrüt) Tavsiye etti.. Allah ondan razı olsun. Böyle socak bir ortamı, siz değerli büyüklerimi ve kardeşlerimi benimle tanıştırdığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
Allah senden razı olsun Abla. Ne isteğin,dileğin ve ulaşamadığın ne varsa herbiri senin olsun.
İyi ki varsınız;
İyi ki sizleri tanımışım Allah yolunda giden Saygı değer Kevserdenizi Ailem.
Tekraren
Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah....
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Bana Emine Abla (Dj Zümrüt) Tavsiye etti.. Allah ondan razı olsun. Böyle socak bir ortamı, siz değerli büyüklerimi ve kardeşlerimi benimle tanıştırdığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
Allah senden razı olsun Abla. Ne isteğin,dileğin ve ulaşamadığın ne varsa herbiri senin olsun.
İyi ki varsınız;
İyi ki sizleri tanımışım Allah yolunda giden Saygı değer Kevserdenizi Ailem.
Tekraren
Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah....
abdurrahman allah c.c senden razı olsun güzel dilek ve duan için ne mutlu bizlere böyle güzel bir ortamda toplanmışız allah c.c daim etsin dostluğumuzu
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
abdurrahman allah c.c senden razı olsun güzel dilek ve duan için ne mutlu bizlere böyle güzel bir ortamda toplanmışız allah c.c daim etsin dostluğumuzu
Amin Amin Birahmeteke Erhamurrahimin .
Ecmain. İnşallah abla.
siteyi duymadım önceki siteden bu siteye geçiş yaptım..............
Google Denizin de iSLAM konusunda araştırma yaparken, kevserdenizi net oltasına takıldım...:)
http://www.fotogiresun.com/fotograf/...7/istavrit.jpg
Googlede gezerken tevafuk buldum
Siteyi Googledan Yaz kursuna Camimize gelen çoçuklara anlatacağım konuyu ararken buldum siteyi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun..