Cevap: 39 :Haftanın Ropörtajı (tusem)
selamün aleyküm cnm arkadaşım seni az biraz tanıyordum şimdi bilmediğim yönlerinle dahada iyi tanıdım cnm rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını versın herşey gönlünce olsun dilerim inşlh hayırlı uzun ömürler yaşamani temenni ederim
ha bu arada bütün kevserdenizi ailesini kahveye beklıyorum hatta yemeğe başımın üstünde yeriniz var
Alıntı:
feri Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim feri'cim ,ALLAH (C.C) razı olsun..
Rabbimde sizlerin gönlünüzde olan hayırlı isteklerinizi versin :)kızlarr
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
selamün aleyküm cnm arkadaşım seni az biraz tanıyordum şimdi bilmediğim yönlerinle dahada iyi tanıdım cnm rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını versın herşey gönlünce olsun dilerim inşlh hayırlı uzun ömürler yaşamani temenni ederim
ha bu arada bütün kevserdenizi ailesini kahveye beklıyorum hatta yemeğe başımın üstünde yeriniz var
Aleyna ve aleykümselam abla..ne güzel temennilerde bulunmuşsun..ALLAH (C.C) razı olsun:)
iyiki varsın ve iyiki varsınız kevserdenizi ailesianlaştıkk
Alıntı:
tusem Nickli Üyeden Alıntı
Aleyna ve aleykümselam abla..ne güzel temennilerde bulunmuşsun..ALLAH (C.C) razı olsun:)
iyiki varsın ve iyiki varsınız kevserdenizi ailesianlaştıkk
çok tşk ederim cnm bende iyikide seni tanımışım sende iyikide varsın dostluğumuz daim olsun inşlh
bir kaç soruda ben sorayım izninizle
1-sizi en çok etkileyen ayeti kerimeler ?
2-sizi en çok etkileyen hadisi şerif hangisi?
3-Kuranı hayatınıza ne kadar geçirebildiniz?
4-Peygamber kıssalarından en çok etkilendiğiniz hangisi? ve nedeni?
5sizi en çok etkileyen bir kaç sözü bizimle paylaşırmısınız?
6-sevdiğiniz ve sevmediğiniz üç huyunuzu bizimle paylaşırmısınız.
7-Veson olarak
kevser denizinin sizin hayatındaki yeri
.. kolay gelsin kardeşim umarım sorularımla sizi fazla sıkmam
KARDEŞİM TUSEM! seni tanımak çoook güzel. senin gibi bir kardeşim olduğu için iftihar ediyorum. (tabi yalnız sen değilsin. inan hepiniz birbirinizden değerlisiniz.) kardeşimi bayağı yormuşlar. kardeşimi tanımak için soru tekrarına gerek yok. yeterince ve samimiyetle cevaplamışsın soruları. ALLAH C.C Razı olsun. sana ailene sevdiklerine ömür boyu huzur, mutluluk ve hayırlı uzun ömürler diliyorum. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH.
bir kaç soruda ben sorayım izninizle
1-sizi en çok etkileyen ayeti kerimeler ?
Rabbimizin bazı ayeti kerimelerin sonlarına doğru bitiş hitapları var,onlar beni herzaman etkilemiştir..örneğin;ALLAH (c.c) sizin dostunuzdur,ALLAH (C.C) her şeye kaadirdir,yaptıklarınızdan haberdardır,ALLAH (C.C) ne güzel vekildir,vekil olarak o yeter,ALLAH (C.C) kuluna kafidir,tevbeleri çokça kabul edendir..
2-sizi en çok etkileyen hadisi şerif hangisi?
mü'minin ferasetinden anlayışından sakınınız,çünkü o aziz ve celil olan ALLAH'ın nuru ile nazar eder.
3-Kuranı hayatınıza ne kadar geçirebildiniz?
bu zor bir soru eksiklerim çok,KUR'AN eksenli bir hayat istiyorum ve öyle olması için de çaba gösteriyorum..
4-Peygamber kıssalarından en çok etkilendiğiniz hangisi? ve nedeni?
bütün peygamberlerin hayatı özel ve etkileyici,hepsinden çıkarılacak dersler var...
Peygamberimizden başka,HZ.MERYEM ve onun iffetli,temiz hayatı ve oğlu HZ.İSA (A.S)
5sizi en çok etkileyen bir kaç sözü bizimle paylaşırmısınız?
Beşer gözüyle bakan hayrı ve şerri görür..Hak gözüyle bakan sonsuz kemali seyreder..
6-sevdiğiniz ve sevmediğiniz üç huyunuzu bizimle paylaşırmısınız.
:)
7-Veson olarak
kevser denizinin sizin hayatındaki yeri
nete girdiğim zaman girmeden yapamadığım sevdiğim bir site..
.. kolay gelsin kardeşim umarım sorularımla sizi fazla sıkmam
est.yağmur damlası,ilgin için teşekkürler..kızlarr
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞİM TUSEM! seni tanımak çoook güzel. senin gibi bir kardeşim olduğu için iftihar ediyorum. (tabi yalnız sen değilsin. inan hepiniz birbirinizden değerlisiniz.) kardeşimi bayağı yormuşlar. kardeşimi tanımak için soru tekrarına gerek yok. yeterince ve samimiyetle cevaplamışsın soruları. ALLAH C.C Razı olsun. sana ailene sevdiklerine ömür boyu huzur, mutluluk ve hayırlı uzun ömürler diliyorum. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH.
teşekkür ederim kartal_13 abi..sizden ALLAH (C.C) razı olsun..bu güzel temenni ve duaların için ayrıca teşekkür ederim,Rabbim sizlerinde gönlündeki güzel,hayırlı muratlarını versin..bagırmaa :)
rabbim ömrün boyunca ve ahiretin için herbi şeyin en güzelini versi n kardeşim teşekkürler verdiginiz cevaplar için seni tanmak güzeldi
Alıntı:
tusem Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim kartal_13 abi..sizden ALLAH (C.C) razı olsun..bu güzel temenni ve duaların için ayrıca teşekkür ederim,Rabbim sizlerinde gönlündeki güzel,hayırlı muratlarını versin..bagırmaa :)
AMİN KARDEŞİM; cümlemize inşaALLAH.:)