abla kıskanırım elbette doğum tarıhım forumda var ama kimsecikler görüpte kutlamadı
artık birdahakine kaldı (filistinli kardeşim elbette herşeyin en güzeline layık o benı çok iyi tanır kıskanlığımda kardeşçe ;)
Printable View
zümrüt ben senin doğum gününü biliyorum
14 Nisan Perşembe
herkesin doğumgününü sırasıyla kutluyoruz seninkide geldiğinde kutlarız merak etme :D
Nice Mutlu Yillara Abi..
Ben klişe olmuş sözcükler sarf etmek istemiyorum. eğer abes gelmez ise kendi bir sözüm var onun la tebrik edeceğim yeni yaşını saygı değer FİLİSTİNLİ kardeşim.
Eski yaşını şutlar; Yeni yaşını kutlarım....
Rabbim yeni yaşınızla birlikte sağlık sıhhat afiyet versin bir ömür sevdiklerinizle inşallah : )
Varlığınıza değer veren dostlarınızın olması çok güzel. Benim için istediğiniz tüm dileklerin daha iyisini Rabbim sizlerede ihsan etsin İNŞAALLAH. hepiniz çok değerlisiniz. ALLAH c.c. cümlemize hayırlı, bereketli, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin...
Rabbim yeni yaşınızla birlikte sağlık sıhhat afiyet versin bir ömür sevdiklerinizle inşallah : )
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah (c.c) hayırlı ömür versin.
"iyi ki varsın!" diyenlerin,
seni sen olduğun için sevenlerin,
etrafına kattığın değeri bilenlerin,
"geç tanıdım!" diye dizini dövenlerin,
"demek bitmemiş böylesi! kalmış bak!" diye söylenenlerin,
Çok Olsun...
Filistinli abime Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umutlu uzun bir ömür nasip etsin..doğum günün kutlu olsun abi