Cevap: bana da hoşgeldin dermisiniz :)
Alıntı:
feri Nickli Üyeden Alıntı
hoşbuldum canım evet o feri benim sizin feriniz :) burada sizinle olmak çok güzel..
ooo hoşgeldin canım diğer sitede ilk tanıştığğım arkadaşım sendin :) çok sevindim seni tekrardan burda gördüğüme inşallah hep daim olursun bidaha kayıplara karışmassın anlaştıkkanlaştıkkbagırmaa
inşaallah canım Allahın izniyle burdayım artık sizinle :)
Alıntı:
selamün aleyküm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız site çok güzel bir kardeşim sayesinde buldum en güzel paylaşımlarda buluşmak üzere :)
Aleykümselam feri seni yeniden aramızda görmek çok güzel o güzel paylaşımlarının buradada devamını dilerim.ve yeniden görevinin başına geçmeni temenni ederim.
Tekrardan aramıza hoşgeldin...
http://img1.loadtr.com/b-402799-ho%C5%9Fgeldin.gif
Allah razı olsun hoşbuldum burada sizlerle birlikte olmak çok güzel en güzel paylaşımlarda buluşmak üzere
Alıntı:
selamün aleyküm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız site çok güzel bir kardeşim sayesinde buldum en güzel paylaşımlarda buluşmak üzere :)
Aleykümselam feri seni yeniden aramızda görmek çok.nerelerdesin sen yaf.özlettin kendini...kızlarr
faydalı paylaşımlar dilerim. hemen yerini alsan daha iyi olur.görev başına yani;)
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Aleykümselam feri seni yeniden aramızda görmek çok.nerelerdesin sen yaf.özlettin kendini...kızlarr
faydalı paylaşımlar dilerim. hemen yerini alsan daha iyi olur.görev başına yani;)
Evet ablacım aynen öyle :) sıla abla ilk seni bana sormuştu nerelerde bu feri demişti bende bilmiyorum dmeiştim başım döndübaşım döndü
tamam ablacım kaldığım yerden devam inşaallah bende sizi çok özledim artık görev başındayım:)
hoşgeldiniz aramıza tekrardan.
hoşbuldum Allah razı olsun
ve aleykum selam..hoşgeldiniz..