Cevap: Yeni Temamızı Beğendinizmi
Yeni temamız ve sitemizin yeni tasarımı bencede çok güzel oldu,bazı arkadaşlarımız beğenmedim desede,beğenmediklerinden değil gözlerine temanın yabancı gelişindendir, zamanla bu temayada alışacaklarından eminim.Ayrıca sitemiz açıldığından beri ilk temasıyla kaldı.arada bir değişiklik iyidir...
Wepmasterimiz.eRaSeR bey siteyi kurduğum günden beri çok emek verdi.gösterdiği çabadan ve emeğinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.emeğine ve ellerine sağlık...
ALLAH C.C kendisinden Razı olsun...
ALL STAR
GALERY
Bu sözcükler Türkçe yazılsa kayıp ne olur?
Aynı soruyu iki defa sordum ikiside silindi neden benim sorduğum soruya cevap verilmek yerine ısrarla silinmeye gidiliyor????
Siz webmaster olabilirsiniz bende sıradan bir kullanıcıyım bunun bu konuyla ne alakası var eRaSeR bey??
Eğer siz kullanıcısınız bişey söylemeye hakkınız yok diyorsanız bu konu hiç açılmamalıydı.Bu başlık altında herkesin fikri soruluyor userlar yorum yapamaz eleştiremez diye birşey yazmıyor onun için bende fikrimi söyledim sadece.
Eleştirilere açık değilsiniz anladığım kadarıyla.
Umarım bu mesajımıda silmezsiniz!!
Alıntı:
eRaSeR Nickli Üyeden Alıntı
Tema bitmedi daha editleniyor siteyi sizler kullanırken editliyorum. bitmeden anket yorum yapılması bir tuhaf ben site tasarımı bitti demedim her an birşeyleri degiştirebilirim bu benim işim yorumlara saygı duyuyorum lakin emek veren benim sizler kullanıcısınız unutmayalım.
konuyu ben açtım ağlaa yalnışmı yaptım acaba çünkü temayı gerçekten beğendiğim için.. tabi diğer üyelerin fikirlerinide almak istedim
Alıntı:
hayrun-nisa Nickli Üyeden Alıntı
konuyu ben açtım ağlaa yalnışmı yaptım acaba çünkü temayı gerçekten beğendiğim için.. Tabi diğer üyelerin fikirlerinide almak istedim
ne yanliŞ yapaÇaksin İyİ fİkİrdİ....senİde bayaĞi aĞlatmiŞlar ya....
hayır beyenmedim açtıgın konulara bakamıyom:oeski tema daha güzeldi
bence ama emeyi geçenlere teşekkürler eline koluna sağlık
Alıntı:
mehasin Nickli Üyeden Alıntı
ne yanliŞ yapaÇaksin İyİ fİkİrdİ....senİde bayaĞi aĞlatmiŞlar ya....
açtığın konulara profilindende bakabilirsin :)
Yenilikler dunde olmustur, olmaktadir, yarin da olacaktir. Yukarida da belirtildigi gibi henuz eksikleri var ama benim gordugum daha sorunsuz bir sablon.. Emegi gecenlere tesekkur ediyorum. Elestirilerimizide olumlu yapalim eksik yonleri kirmadan iletelim sonucta bu isi yapanlar Allah Rizasi icin kendi reel hayatlarindan vakit ayirip burasi ile ilgileniyorlar. SeLametle...