Cevap: 26. Haftanın ropörtajı( Ferm@n)
Yaa gerçekten çok çok güzel hem sorular hem cevaplar.
yemek yapar mısın? ilk yaptığın yemek?
Evet yemek yapıyorum. İlk hazır çorbalarla başlamıştım
sevmediğin yemeği hatır için yermisin?
Hatır için değilde yurtta çıktığı için yiyiyorum :)
bunlar çok güzeldi işte:D eminim annenizin yemeklerini çok özlemişsinizdir :)
Makedonya nasıl biryer nasıl karar verdiniz taa oralara gitmeye ?
Sizce orda eğitim gerektiği kadar güzel veriliyormu?
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
Makedonya nasıl biryer nasıl karar verdiniz taa oralara gitmeye ?
Sizce orda eğitim gerektiği kadar güzel veriliyormu?
Makedonya bölgesi Yıldırım Bayezit tarafında İstanbulun fethinden çok çok önce Osmanlı coğrafyasına katılmış bir yer. Nüfusun %15 civarı Türk (burdan göçetmeyip kalan Türkler). Hal böyle olunca pekte gurbet yaşamış gibi olmuyorsunuz. Ben buraya yatay geçiş ile gelim Mısır'dan. Aradığım tek kriter denklikti o da burda var. Okul özel bu yüzden eğitimi üst seviyede tutmak için özel çaba sarfediyorlar. Okul yeni oldugundan tesis sorunumuz var sadece. Kampü tam anlamıyla bitmedi üst düzey laboratuarımız, atölyelerimiz daha yapım aşamasında. Ama ben memnunum. Özellikle İHL mezunu arkadaşlar için istedikleri bölümleri İngilizce okumak açısından güzel bir olanak (gerçi katsayı kalktı gibi). Ülke nüfusu 2 milyon. Başkent Üsküp çok büyük bir yer değil. Türkiye'ye göre çok daha sakin ve küçük bir yer. Son olarak; Evet haklısınız Annemin yemeklerini çok özledim...
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
tusem Maşallah Ferman abiyi yoracakmışsın gibi duruyor sorular :D
Evet Hayrun Nisacım yoruldu galiba...Halbuki daha çok sorum olacaktı:p
Zamanını ayırıp,verdiği bu içten cevaplar için ferman kardeşimize çok teşekkür ederim;)
Alıntı:
Ferm@n Nickli Üyeden Alıntı
Makedonya bölgesi Yıldırım Bayezit tarafında İstanbulun fethinden çok çok önce Osmanlı coğrafyasına katılmış bir yer. Nüfusun %15 civarı Türk (burdan göçetmeyip kalan Türkler). Hal böyle olunca pekte gurbet yaşamış gibi olmuyorsunuz. Ben buraya yatay geçiş ile gelim Mısır'dan. Aradığım tek kriter denklikti o da burda var. Okul özel bu yüzden eğitimi üst seviyede tutmak için özel çaba sarfediyorlar. Okul yeni oldugundan tesis sorunumuz var sadece. Kampü tam anlamıyla bitmedi üst düzey laboratuarımız, atölyelerimiz daha yapım aşamasında. Ama ben memnunum. Özellikle İHL mezunu arkadaşlar için istedikleri bölümleri İngilizce okumak açısından güzel bir olanak (gerçi katsayı kalktı gibi). Ülke nüfusu 2 milyon. Başkent Üsküp çok büyük bir yer değil. Türkiye'ye göre çok daha sakin ve küçük bir yer. Son olarak; Evet haklısınız Annemin yemeklerini çok özledim...
Türklerin çok olduğu bir ülke olduğunu duymuştum inşallah görmek nasib olur diyorum ve başarınızın devamını diliyorum:)
Alıntı:
tusem Nickli Üyeden Alıntı
Evet Hayrun Nisacım yoruldu galiba...Halbuki daha çok sorum olacaktı:p
Zamanını ayırıp,verdiği bu içten cevaplar için ferman kardeşimize çok teşekkür ederim;)
Bi hesaplama yaparsam şu ana kadar en çok soru sorduğumuz üye Ferm@n abi olmuştur bagırmaa
Rekoru kırdı yani :)
seni tanıdığıma memnun oldum kardeşim..
"ALLAH C.C." tüm umutlarını mutluluğa dönüştürsün..
dua ile...
bir arada olduğumuz sürece zamanla çok daha güzel işler yaparız inşaALLAH...
Yazdıklarından sonra seni tanıdığıma daha bi sevindim :)
seni tanımak çok güzeldi abi inş hayata istediyin hersey olur allah yar ve yardımcın olsun!!!