Samimi cevapların için teşekkürler bacım ..
Seni tanımak güzeldi... :)
Printable View
Samimi cevapların için teşekkürler bacım ..
Seni tanımak güzeldi... :)
zümrüt,kasva abi teşekkür ederim :)
ya bende güzel yemek yaparım :D
Reyhani abiyede güzel bi jest oldu 2 hafta üst üste 2 kardeşi ağırladık
müşfikün canım seni tanıdığıma memnun oldun bu değerli vaktini benim ropörtajıma ayırdığın için çok teşekkür ederim rabbim tüm dileklerini gönlünce versin
seni tanıdığıma memnun oldum Müşfikumcum hemde çok Allah istediklerini yerine getirmeyi nasip etsin inş...
Rica ederim ablacım bu haftayı bana ayrıdığınız için ben teşekkür ederim :)Alıntı:
GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim seninde gönlündekileri hayırlarla beraber versin inşaAllah..
amin bilmukabele inşaAllah (:Alıntı:
ada Nickli Üyeden Alıntı
evet ablacım bende bikaç soru soracaktım
En sevdiğin ve yapmaktan zevk aldıgın yemek ?
Bana tavsiye edebileceğin bi kitap ( özellikle senden istiyorum bunu )
Ablacım umre ziyaretini biraz anlatırmısın çok sevinirim
son sorum Reyhani abiyle nasıl tanıştın ( bunu ben bilsemde diğer arkadaşlar bilmiyor çünkü Abim sana öz kardeşim diyor :D )
evet ablacım bende bikaç soru soracaktım
evet dedim Nisa sormadı soruları bende söyleyip aklına getirmeyim demiştim :D
En sevdiğin ve yapmaktan zevk aldıgın yemek ?
YEmeklerle aram yok falza en sevdiğim denmez ama severek yediğim köfte ve mantı..
Yemek yemesini sevmediğim gibi yapmayıda pek sevmem :D
Onun için bu soruya şöyle cevap vereyim;mutfakta en çok zevk alarak yaptığım yaş pasta,bayılıyorum yapmasına :p
Bana tavsiye edebileceğin bi kitap ( özellikle senden istiyorum bunu )
Ariler YOlunun Edepleri ve Yâr ile Şimdi bu iki kitabı tavsiye edebilirim.
Ablacım umre ziyaretini biraz anlatırmısın çok sevinirim
Zor soru :)
Anlatmak aslında çokda kolay değil benim için. Rabbimin hiç ummadığım bi anda bana bahşettiği lutfu benim için hep hayal zannederdim ama Rabbim isteyince herşey oluyo Elhamdülillah.
Kilometrlerce uzaktan hep yönümüzü döndüğümüz yeri görmek için can atıyodum hep tvde fotoğraflarda gördüğümüz yeri dünya gözüyle görecektim sonunda..Mekkeye vardık otele yerleşip yatsıyı Beytullahta kılmak için çıktık Lebbeyk...nidalarıyla gidiyoruz sonra diller sustu kapıdan girdik içeri ve Beytullah bütün ihtişamıyla aniden karşıma çıktı ve ben tam manasıyla şok oldum yanımda kimler konuşuyo ne diyolar hiç duymuyodum hatta orada yaptığım ilk duam da biraz geç oldu şoku atlattıktan sonra yapabildim (:
Kabede ilk yatsı namazı ve İmam Rahman suresiyle kıldırıyor,hiç unutamayacağım bi namazdı benim için..sonra ilk tavaf ilk zemzem suyunu kaynağından içiş müthiş i duygu :)
Daha sonra gecenin ilerleyen saatlerinde yanım 6 yaşında bir melek vardı o dediki ne konuyo burada ben ilk başta farkedememiştim sonra kokladım hertaraf mis gibi gül kokuyodu o anı o kokuyu hiç unutamam.
Mekkede 7 gün kaldık veda tavafindan sonra Medineye yolculuk..pekte kolay olmayan 5 saatlik bir yolculuk bizi bekliyor idi.Giderken pek çok kez 'biz otobüsle bu yolu bu sıcakta gidemiyoruz Efendim (sav) nasıl yürümüş buraları' diye düşündüm :( Medineye yaklaştıkca salavatların sesi yükseliyo artık otellerin arasında Kubbe-i Hadrayı arıyoruz bi an gözümüze gözüküyo sonra yine kayboluyo gece vardığımız için ziyaretler kapalı sabahı beklemek zorunda kaldık :( Sabah ilk ziyareti cennet bahçesinde kılınan ilk namazı kalabalıktan dolayı zorluda olsa gerçekleştirdim..Rabbime şükür ettim ve günler sabahtan akşama kadar Peygamber mescidinde ibadetle geçti.Ve ayrılık vakti geldi çattı sabah namazıyla birlikte medineden zorda olsa gözyaşlarıyla tekrar gelebilmek duasıyla ayrıldık :(:(:( Rabbim tekrarını Hacı olmayı nasip etsin inşaAllah(amin)
Döndüğümde sudan çıkmış balık gibiydim o kutlu beldeden ibadetle geçen günlerden sonra günahların yağmur gibi yağdığı şehire adapte biraz zor oldu.
Anlatımım pek iyi değil bununla idare ediverin :)
son sorum Reyhani abiyle nasıl tanıştın ( bunu ben bilsemde diğer arkadaşlar bilmiyor çünkü Abim sana öz kardeşim diyor :D )
Abimin admin ve benim yetkili olduğum bir siteden uzaktan tanıyodum aynı zamanda Msn üzerinde bi sohbet grubumuz vardı orada Reyhani abide vardı (geyik sohbetler olan bi grup değil ciddi manada dini sohbetler olan bi grup). Sonra benim abimin bilgilerine ihtiyacım oldu ben sordum o anlattı o anlattı ben dinledim bunlattım birazcık :D halada bunaltıyom ya neyse:p öyle tanıştık işte.
Benimde öz abimdir (:
Sürç-ü lisan etmişsek affola.
selamün aleyküm müşfikun bacım öyle anlatmışsınki sanki bende ordaymış gibi hissetim rabbım bizlerede nasip etsin inşl o mübarek toprakları gidip görmeyi inşl amin