Cevap: 10 Haftanın ropörtajı (samiyusuf)
samiyusuf kardeşim bu değerli vaktinizi benim sorularıma ayırdığımız için çok teşekkür ederim
matematik sorusu sormadım çünkü benimde aram matematikle iyi değil:(:)
ama söyle soru sorabilirim:)
matematik öğretmedi olmak zormudur?:)
hiç çözemediğiniz bir problem oldumu?:)
kaç yıldan beri matematik öğretmenliği yapıyorsunuz?
bu zamana kadar kaç tane başarılı ve gurur duyduğunuz öğrenciniz oldu?:)
Alıntı:
GÜNIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
samiyusuf kardeşim bu değerli vaktinizi benim sorularıma ayırdığımız için çok teşekkür ederim
çok güzel sorular :)
Alıntı:
Ben teşekkür ederim
matematikle aranızın iyi olmamasına üzüldüm:(
evet bizim insanımız genelde somut olan düşünceyi sever matematik biraz soyut gelir.onun için matematiğe biraz mesafelidir . Ama şu an tüm sınavların amiral gemisi matematiktir. Okulda öğrenemeyen sonraki yıllar da çok emek vererek öğrenmesi lazım. Genel de bu yapılıyor. Öğrenci dersanelerde sanki bütün bilgileri bir flash belleğe yüklenmiş ordan öğrenciye kopyala yapıştır yapacaklarını zannediyor. Ama zamanla yanıldığını anlıyor ancak geç oluyor.
olur piyasa da çok kaynak var çok fark lı soru tipleri var olabiliyor. Ama çözemediğim soruyu mutlaka çözmek için uğraşırım sonun da çözerim.:D
7 yıl oldu
iyi bölümleri kazanan 10-15 öğrencimiz oldu. Kazandıktan sonra kimse bize selam vermez
“Matematik, insan zihninin idrak edebildiği bütün kavramların ve bu kavramlar arasındaki bütün ilişkilerin ifade edildiği dildir.”
AYDOS 2000
“Hayat sadece iki şey için güzel; matematiği keşfetme ve öğretme...”
Simeon Poisson
“...evren her an gözlemlerimize açıktır; ama onun dilini ve bu dilin yazıldığı harfleri öğrenmeden ve kavramadan anlaşılamaz. Evren matematik diliyle yazılmıştır; harfleri üçgenler, daireler ve diğer geometrik biçimlerdir. Bunlar olmadan tek sözcüğü bile anlaşılamaz; bunlarsız ancak karanlık bir labirentte dolanılır.”
GALİLEO
“Matematiğin hiçbir dalı yoktur ki, ne kadar soyut olursa olsun, bir gün gerçek dünyada uygulama alanı bulmasın.”
LOBACHEVSKY
"Bir matematik problemine dalıp gitmekten daha büyük mutluluk yoktur.
"C. MORLEY
Eğer mutsuzsam, matematikle uğraşıp mutlanırım. Eğer mutlu isem; matematikle uğraşıp mutluluğumu muhafaza ederim.
P. Turan
Allah kainatı matematik dilinde yaratmıştır.
Galileo
samiyusuf kardeşim cevaplar çok güzel sizi tanıdığıma sevindim
öğretmenlik hayatınızda başarılar dilerim
hayatta bütün güzellikler sizinme olsun tekrar teşekkürler
Seni tanımak çok güzeldi değerli kardeşim vede hemşehrim.ALLAH C.C Gönlüne göre versin. Dua ile...
öğretmenlik hayatınızda başarılar dilerim Abi inşallah her zaman aramızda olursun...
Alıntı:
samiyusuf kardeşim cevaplar çok güzel sizi tanıdığıma sevindim
öğretmenlik hayatınızda başarılar dilerim
hayatta bütün güzellikler sizinme olsun tekrar teşekkürler
ben teşekkür ederim
Alıntı:
sedat02 Nickli Üyeden Alıntı
Seni tanımak çok güzeldi değerli kardeşim vede hemşehrim.ALLAH C.C Gönlüne göre versin. Dua ile...
Allah razı olsun sedat kardeşim
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
öğretmenlik hayatınızda başarılar dilerim Abi inşallah her zaman aramızda olursun...
inşallah Allah razı olsun
http://www.anneyiz.biz/ekart/ekartla...sekkurler1.jpg
Röportaj içinTeşekkürler samiyusuf abi,Rabbim bir ömür saglık,mutluluktan ayırmasın evlatylarını hayırlı eylesin ögrencilerinide hayırlı eylesin,matematigi severim ihl ögrencisiyim11ci sınıfa gectim matematik ile biraz aram iyi degil oda lkögretimde cok saglam bir temelimiz olmadıgından her dönem ögretmen degiştirdik bazen eldi 1 ay gemedi vs.:)illaki lazım grek olmasada benim ilerki meslegimde meslegime ulaşmak için şart inş bende matematik dersi alacagım mahallemizdeki ögretmen bir ablamızdan aslında matematik cok zevkli gecende biraz konu işledik zevkliydi:)zannımca aslında sözelim istedikten ve gayret gösterdikten sonra herşeyi Allah cc izni ile yapar havuz problemleri biraz zor gibi:D
Alıntı:
İslam-Gülü Nickli Üyeden Alıntı
Röportaj içinTeşekkürler samiyusuf abi,Rabbim bir ömür saglık,mutluluktan ayırmasın evlatylarını hayırlı eylesin ögrencilerinide hayırlı eylesin,matematigi severim ihl ögrencisiyim11ci sınıfa gectim matematik ile biraz aram iyi degil oda lkögretimde cok saglam bir temelimiz olmadıgından her dönem ögretmen degiştirdik bazen eldi 1 ay gemedi vs.:)illaki lazım grek olmasada benim ilerki meslegimde meslegime ulaşmak için şart inş bende matematik dersi alacagım mahallemizdeki ögretmen bir ablamızdan aslında matematik cok zevkli gecende biraz konu işledik zevkliydi:)zannımca aslında sözelim istedikten ve gayret gösterdikten sonra herşeyi Allah cc izni ile yapar havuz problemleri biraz zor gibi:D
önyargılarınızı kırarsanız başarılı olursunuz ben de ihl de çalışıyorum şu an ki öğrencilerde bir amaç ve hedef yok ihl de de maalesef çok var bence böyle olmamalı çalışan başarılı olan öğrenciler olmalı inşallah siz öyle olursunuz kazanan yine siz olursunuz.
benimde dört sorum olacak
1- sırrı ihlas nedir
2- hakiki ihlas nedir
3- samimi ihlas nedir
4- tam ihlas nedir
beşinciyide ben ekliyorum
5- muhlas ile ihlaslı arasındaki fark nedir