Cevap: Kardeşinize Bir Fatiha Hediye Edin!...
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Aminn
Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
Hayrunnisa-Zümrüt-Arzunur-Sıla-Günışığı-Mihrab-Yağmur damlası-Kartal_13-Esra_13-Filistinli-Acizkul-Reyhani-Eraser-Burak ve sitemize emeği gecen tüm üyelerimiz ve yöneticilerimiz için...Allah kabul etsin.Amin.
mihrab, DJ-zümrüt, nazgülüm, DJ-ACİZKUL, SİLa, kader_18, DJ-GÜNIŞIĞI, DJ-Reyhani, MUZAFER, İkaNuR_, eRaSeR, yagmur-damlası,sedat02, esra.13, NuRSeLi, elem, reyyan nur, haceesma, DJ-Filistinli, BuRaK, SamiYusuf, Hayrun-Nisa, tahsin33, KaTRe~, şafakvakti, duanur, ArzuNur, iklima, RÜZGAR, sitare, gülgün, bahar_13, his_, kebir, No Fea®♥, kamilya, uygarcan, efsane 66, kasva, Nursu, Admin, usta, koprulu, by_mehmedim, sefakaygil, tyfn0674, ydal59, bayram_42, Derviş.
KARDEŞLERİME HEDİYE EDİYORUM ALLAH C.C KABUL ETSİN İNŞALLAH.
KARDEŞLERİME HEDİYE EDİYORUM ALLAH C.C KABUL ETSİN İNŞALLAH.
http://www.namazzamani.net/turkce/icon/fatiha.gif
Okunuşu: Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
ZÜMRAL ve ESRA hnm HEDİYE EDİYORUM ALLAH C.C KABUL ETSİN İNŞALLAH.
ALLAH C.C bu evladlarımız hakkında hayırlısının nasib etsin inşaALLAH.
http://www.namazzamani.net/turkce/icon/fatiha.gif
Okunuşu: Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
ZÜMRAL ve ESRA hnm HEDİYE EDİYORUM ALLAH C.C KABUL ETSİN İNŞALLAH.
ALLAH C.C bu evladlarımız hakkında hayırlısının nasib etsin inşaALLAH.
bahtınız acık olsun hayırlı evlat olun bizlere inşlh
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
Zümrüt-zümral-kartal_13-mihrab-günışığı-reyhani-acizkul-filistinli-Burak
esra 13-sıla
Allah kabul etsin inşallah
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Aminn
Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
Allah razı olsun kartal abi . Buda senin için..:)
Alıntı:
kader_18 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun kartal abi . Buda senin için..:)
Teşekkür ederim allah c.c razı olsun ve okudğun fatiha-i şerifi kabul etsin inşallah :)