http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...dua6rz7st8.jpg
Printable View
Amin ecmain...Güzel duaların için Sağol Dua kardeşim, emeğine sağlık Allah (c.c) razı olsun...
ALLAH razı olsun ablacım
Allah razı olsun emeğine sağlık canım
Ya RABBI!
Gaflete dustugumuz zamanlarda,
Seni anmak icin bizi uyandir!
Bizi, omrunu Sana ibadet ederek gecirenlerden eyle!
Senin sevgine varan yolu,
Nurlu bir sekilde gorebilme yetenegini bize bahset!
Bize dunya ve Ahirette hayr ihsan eyle!
AMIN!
Amin.. Amin.. Amin..
Güzel duaların için sağol dua kardeşim, emeğine sağlık Allah(c.c) razı olsun.
Teşekkür ederim güzelim sağol..
Rahman, Rahîm Allah'ın adıyla. Ey Rabbim! Senden yardım istiyorum, sana tevekkül ediyorum, benim işimin zorluğunu azalt! Seferimin meşakkatini kolaylaşdır ve beni hayırla rızıklandır. Benden her türlü şerri defet. Sadrıma inşirah ver. İşimi kolaylaşdır, dilimdeki düğümü çöz. Ey Rabbim, kendimi, dinimi, ehlimi, malımı, akrabamı ve seninle benim aramda âhiret ve dünyâya müteallik ne varsa cümlesine seni bırakıyorum ve sana emânet ediyorum. Bizim hepimizi her türlü kötülükten ve üzücü şeylerden muhafaza et! Ey kerem sahibi Rabbim! Beni ve benim berâberimdekileri muhafaza et! Beni ve berâberimdekileri selâmette kıl, beni ve berâberimdekileri menzilimize ulaştır ey Rabbim! Ey Rabbim! Sana tevbe etdim, Sana sarıldım, takvayı bana azık olarak ver, günâhımı mağfiret et, her nereye yönelirsem beni hayra yönelt!"
ey kalplerİ Çevİren allah'im
kalbİmİ senİn dİnİn Üzere sabİt kil
hak kelami bİlmeyen sureta İnsan,manada hayvan olur
bİzİ bÖyle kullarindan eyleme
yarabbİ tesettÜr tadi duymayanlara tesettÜr tadi duyur
secde tadi duymayanlara secde tadi duyur
amİn....
Acikinca Cennet Meyvesİ Rizkiniz Olsun,susuzluĞunuz Zemzem İle Son Bulsun,uykulariniz Zİkİrle Dolsun Dİllerİnİz Duada GÖnÜllerİnİz İse Hep Mevlam İle Olsun...
Allah hepinizden razı olsun emeklerinize sağlık
Amin ecmain inşaAllah...
Ey Rab
Mum tek başına dua etmez
Fakat sen lütfet
Yaktığım muma
Yaşadığım zorluklarda
Aldığım her kararda
Beni aydınlatan ışığın olsun
İçimdeki her gururu
Beni boğan bencilliği
İşlediğim tüm günahları
Yakan ateşin olsun
Ailem için, tanımadıklarım için
Bugün karşılaşacağım kişiler için
Sevginin alevi olsun
Merhamet et yüreğimdeki karanlıklara
Sen
RAHMAN ve RAHİMSİN.
- ' Ey Rabbimiz ! Bizi sana boyun eğenlerden kıl . Neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar , bize ibadet usullerimizi göster , Tevbemizi kabul et ; zira , tevbeleri çokça kabul eden , çok merhametli olan ancak Sensin.'
AsLan-KraL ve ela53 dualarınıza Amin...Amin.. Amin...Allah(c.c) razı olsun...
çok güzel paylaşım senden allah razı olsun güzel bacım arzu nur
Reyhani ve ela53 dualarınıza Amin.. ecmain..teşekür ederim. Allah(c.c) razı olsun...
Emeginize saglık arkadaşlar...
Ya Rabbi! Sana Meryem`in temizliğiyle gelmek istiyorum. Günahlarla kirlenmeme izin verme. Sana Musa`nın duasıyla
geliyorum. Şeytana uymam için peşimden koşanlardan kurtar beni. İsmailìn tevekkülüyle boynumu büküyorum.Beni ve soyumu sana kul olarak yaşat. Sana İbrahim`ìn şefkatiyle geliyorum. Sana gelmeme engel olan şeyleri bana göster ki onları kurban edeyim. Sana Yunusùn duasıyla yalvarıyorum. Beni yutan nefsimin karanlıklarından kurtarmanı bekliyorum. Beni salamet sahiline ulastır. Sana Muhammed`ìn (sas) kulluğu ve aşkıyla geliyorum. Ubidiyetimi Mirac`ın sıırrıyla taçlandırmanı diliyorum...
Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada, hem ahirette dert ortağım Sensin. Canımı Müslüman olarak al, ve beni ıslah eyle. Dert ve şikayetlerin son durağı, isteklerin gayesi de Sensin. Sen şu isteklinin göz yaşına merhamet et. Rabb'im Sen yegane sahip iken ben kime sığınayım?
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin fiyl evveliyn vel ahiriyn ve fil meleil ala ila yevmiddiyn.
Amin ecmain... Güzel dualarınız için sağolun. Allah(c.c) razı olsun canlarım...:):)
Amin ecmain...Teşekkür ederim elacım...
Bütün günahlarımızla.
Masum bir çocuk gibi.
Ne olur kabul et bizi.
Gözlerimizde yaşlar seller gibi
Günahlarımız çok dağlar gibi.
Yanında bize de yer var gibi.
Koşarak Sana geliyoruz ya Rab'bi
Yüreğimizde bir büyük aşk.
İlahi aşk diyorlar tanımına
Başka aşklarda var ama
Biz sana Senin aşkınla geliyoruz ya Rab'bi
Affet bu kullarını hataları çok büyük.
Günahlarımız sırtımızda kambur oldu,bir yük.
Artık dayanacak gücümüz kalmadı bitiyoruz.
Bütün varlıgımızla Sana geliyoruz ya Rab'bi
Dünya bir sınav merkezi.
Sen sınava tabi tutuyorsun herkesi.
Bu cahil kullarının elinde zayıflarla dolu karneleri.
Düzelteceğimize söz vererek yanına geliyoruz ya Rabb'i
Ellerimiz göğe açık dualar ediyoruz.
Bizi affedeceğini bilip Sana sığınıyoruz.
Son nefesimizi imanla vermek isteyip.
Geliyoruz Allah'ım Sana geliyoruz..
Ne olur huzuruna,
Razı olduğun kulların olarak kabul et. Sen bizleri...
Âmin... Âmin... Âmin...
Âmin... Âmin... Âmin...
amim amin amin canım arkadaşım emeğine sağlık
Sağol canım teşekkür ederim...
"Ey Rabbimiz!Unutur ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma!
Ey Rabbimiz!Bize,bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme.
Ey Rabimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme!Bizi affet,bizi bağışla bize acı!Sen bizim Mevlamızsın.Kafirler topluluğuna karşı bize yardım et!
( Bakara suresi ayet 286)
"Rabimiz!Bzi hidayete erdikten sonra kalplerimizi eğriltme.Bize katından rahmet bahşet.Şüphesiz sen en çok bahşedensin."
(Al-i İmran suresi ayet 8)
Amin.. Amin.. Amin... Emeğine sağlık kamilya canım Allah(c.c) razı olsun...