Koltuk sevdası .insan bi oturdu mu bırakmak istemiyor..::)
Printable View
Koltuk sevdası .insan bi oturdu mu bırakmak istemiyor..::)
Cebrail kardeşim seni tanımak çok güzeldi.Ropörtajları ben yapıyordum sılacım sağolsun benden önce davranmış :) iyikide yapmış benim pek zamanım olmuyor pc başına oturamıyorum neden derseniz üniversiteye hazırlaman oğlum var pcden sürekli ders çalışıyor.
Benimde size bir kaç sorum olacak :)
1- En büyük hayaliniz?
2- Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
3-Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğiniz olaylar?
4-Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz?
5-Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?
6- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?
Şimdilik bukadar yeter seni sorularla boğmayalım :D
HEHEHE.HİÇ GÜLESİM YOKTU .HASRET KARDEŞİMİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR SORU SORABİLİRSİNİZ.CEVAP VERMESİNİ BİLEN SORULAR DENİZİNDE BOĞULMAZ.:Dkomikk
Neyse önce sizin sorulardan başlayalım.
[QUOTE=DJ-HaSReT;183203][B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]Cebrail kardeşim seni tanımak çok güzeldi.Ropörtajları ben yapıyordum sılacım sağolsun benden önce davranmış :) iyikide yapmış benim pek zamanım olmuyor pc başına oturamıyorum neden derseniz üniversiteye hazırlaman oğlum var pcden sürekli ders çalışıyor.
Benimde size bir kaç sorum olacak :)
1- En büyük hayaliniz?
-ŞEHADET ŞERBETİ İÇMEK VE RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN.
2- Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz?
YARDIMSEVERLİK EN BEĞENDİĞİM TARAFIM.KARARSIZLIKTA BEĞENMEDİĞİM...
3-Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğiniz olaylar?
BUNUNLA İLGİLİ OLARAK İMAM-I ŞAFİ HAZRETLERİ DER Kİ,"KEŞKECİLER HELAK OLDU".O NEDENLE KEŞKE İFADESİNDEN KAÇINMAYA ÇALIŞMAKTA FAYDA VAR.
4-Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz?
SAKİN,SABIRLI,SOSYAL,ÇABUK KAYNAŞAN....VS....
5-Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?
SORULARDA SINIRLAMA CEVABIN NETLİĞİNİ ORTADAN KALDIRIR.BU SORUYA :
-EFENDİLER EFENDİSİ
-ANNEM - BABAM
-AİLEM
6- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?
İZLEMEK YERİNE SEYRETMEK DİYELİM.ASLOLAN SEYİRDİR,ÇÜNKÜ.BELGESEL,HABER PROGRAMLARI,BALIK AVI İLE İLGİLİ PROGRAMLAR.TEŞEKKÜRLER .SORULAR PEK BASİTMİŞ :Dağlaa
çok güzel cevaplardı seni tanıdığıma memnun oldum cebrail kardeşim :D
Teşekkürler hasret ablamız.allah razı olsun.
- Kevserdenizi.net i kim tavsiye etti.?
-KENDİM BULDUM.ARAYAN BELA VE MEVLA MESELESİ.
- Siteyi nasıl buluyorsun ?Tavsiye edeceğin eksikleri varmı ?
-SİTELER ÖTESİ BİR SİTE.SÜPER DAHA NE DİYELİM.BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI.TAVSİYELERİMİ ÖNCE SİZİNLE PAYLAŞIP SONRA KONU OLARAK AÇABİLİRİZ:D
- kevserdenizi ne her gün giriyormusun ?
-ELBETTE,DENİZ GÜZEL,DENİZİN MÜDAVİMLERİ GÜZEL.
- Sitey girdiğin zaman yeni konularımı takip ediyorsun yoksa katogori mi araştırıyormusun
GÜNCEL KONULARI TAKİP ETMEK LAZIM.DİĞER KATEGORİLERİ DE SIRAYLA GÖZDEN GEÇİRMEK GEREKİR.
- Bazı insanlar internet ortamı sanal ortam diyorlar.Siz bir eğimticisiniz sizce internet ortamı herkese göre sanalmı.?
SANALLIK KİŞİYE GÖRE DEĞİŞKENLİK ARZEDEBİLİR.BU ORTAMDA ARADIĞINIZ ŞEYE GÖRE SANALLIK VARDIR.BİZİM SİTEDE HERŞEY GERÇEĞİN TAAA KENDİSİ.
- Aile de kaç kardeşsiniz ? siz kaç numarasınız
-BİRAZ KALABALIK BİR AİLDEN GELİYORUM.7 KARDEŞİN SONDAN İKİNCİSİYİM.
-Yemek yapmayı severmisiniz .? En son hangi yemeği yaptınız.
EWWET.AMA BULAŞIK ASLA.YAHNİ EN SON YAPTIĞIM YEMEKTİ...
TEŞEKKÜRLER ,EMEKTAR ABLA BU SEÇKİN SUALLERİNİZ İÇİN....
Ablacığım kusura bakmayın sizin sorularınızı en son cevapladım.
cebrail kardeşim seni tanımak gerçekten güzeldi.soruları sabırla,samimi ve içten cevapladığın için de ayrı ca teşekkür ederim...anlaştıkk hayatta dilediğin her şey gönlünce olsun yüzünden tebessüm,yuvanda neşe ve huzur hiç eksilmesin.:)