Cevap: 50: haftanın ropörtajı (ikranur)
Allah razı olsun Nisa ablacim Rabbim herkese nasip etsin Kuran'a hakkıyla tabi olanlardan eylesin Kuran'ı Kerim Rabb'imizin bizler için indirdiği kitap Bizler Efendimizi çok seviyoruz Efendimiz buyurmuslarki:kisi sevdigiyle birliktedir Efendimizle olmanın yolu elbetteki kuranla olur Allah herkese nasip etsin insaallah Kur'an sevgisini
Alıntı:
ikranur Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun Nisa ablacim Rabbim herkese nasip etsin Kuran'a hakkıyla tabi olanlardan eylesin Kuran'ı Kerim Rabb'imizin bizler için indirdiği kitap Bizler Efendimizi çok seviyoruz Efendimiz buyurmuslarki:kisi sevdigiyle birliktedir Efendimizle olmanın yolu elbetteki kuranla olur Allah herkese nasip etsin insaallah Kur'an sevgisini
Amin canım dedimya kimselerde kolayca bulunmayan bir aşk Allah eksiğini göstermesin..
Âmin âmin âmin haklısınız abla bu insanlarin kuran bize degilde peygambere indi dediklerinden kuranin asil muhattaplari bizleriz kurani arapca okuyup geciyorlar kuran bize neyi emrediyor rabbim bizlere neler diyor diye bir defa merak edip mealini hakkiyla okurlarsa iste hakki gorecekler insaallah bizi yaradan Rabb'imizin bizler için indirdiği Kur'an Hidayet rehberi Rabbim Kuranla hidayete erenlerden eylesin onun sevgisini de hiç bir zaman eksiltmesin selametle dua ile...
Alıntı:
Konyevi Nisa Nickli Üyeden Alıntı
nasılda ölemişim eöprtaj hazırlamayı :) ikra kuran sevdan beni çok etkiledi keşke herkeste bu aşk olabilse
Bende de var o sevdadan ama banane banane :D
ikranur um seni tanımak güzeldi.Kur'an aşkın benide çok etkiledi RABBİM daim etsin inş...anlaştıkk
Ayrıca bende çok mutlu oluyorum böyle güzel ve değerli insanları bu güzel site vasıtası ile tanıdım için..
iyiki varsın KEVSERDENİZİ... bagırmaaiyiki varsınız değerli Kevserdenizi Ailesi....bagırmaa
Rabbim herkese nasip etsin kuranı kerimin aşkını kuran sevgisini inşaallah bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum:) iyiki varsınız :) iyiki tanıdım sizleri kevserdenizi ailesi hep böyle olmak ümidiyle sizlerde benim için çoookkk değerlisiniz selametle dua ile:)
-En çok beğendiğin kitap?
kuranı kerim
_Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_?
ALLAH RESULUHZ.MUHAMMED(S.A.V.)
Sizi tanımık kevser denizinde güzeldi.Ropörtajınızda en hoş cevaplarınız bunlardı......