Mustafa KArdeşim Hoş geldi sefalar getirdi Allah daim etsin etmesine Amma Yayını 3 gün 3 gece alacağı işine gelirsek Yanlış ben bırakırsam alır :) Ama şu aralar net borcumdan dolayı kapalı bilgisayarım yoksa kimseye bırakacak değilim :D Alınma sen Mustafa kardeşim :D
hadi yaaaaa sözün vardı asker anasına unuttun demiiiiii asker anasının kardesiiii öle olsun bakalım sende unut kimler unutmadıki:)))
sıla dedimi yaparrrrrr habarın olaaaa uzun tutma öde borcunu sanada bir hafta ceza gelirrrr:)))
16.05.12, 10:00
SiLa
Cevap: selamün aleyküm
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
hadi yaaaaa sözün vardı asker anasına unuttun demiiiiii asker anasının kardesiiii öle olsun bakalım sende unut kimler unutmadıki:)))
sıla dedimi yaparrrrrr habarın olaaaa uzun tutma öde borcunu sanada bir hafta ceza gelirrrr:)))
:) :) Bu hafta almazsa yayını Abdurahmana bir hafta kesintisiz ceza ..;)bagırmaa
16.05.12, 10:13
yagmurdamlasi
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
:) :) Bu hafta almazsa yayını Abdurahmana bir hafta kesintisiz ceza ..;)bagırmaa
YASASİNNNNNNNNNNNanlaştıkkbagı rmaa
26.05.12, 22:08
Dj Hak_Yolcusu
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
yok unutmadım sen bana bir gün ver hemen o gün yapalım sana verdiğim sözü :D