Cevap: Beğeninize Sunuyorum.
Alıntı:
ezel Nickli Üyeden Alıntı
:(net işte böle bişi kardeş... yapacak bişi yokağlaa
emeğine yüreğine sağlık...
Allah razı olsun Ezel kardeşim
Sende iş var güzeldi dergilere yollayabilirsin değerlendirmek anlamında emeğine sağlık
Alıntı:
sürur Nickli Üyeden Alıntı
Sende iş var güzeldi dergilere yollayabilirsin değerlendirmek anlamında emeğine sağlık
Dergilere değil de kitap haline getirmem lazım ama sıkıntı var maddi açıdan bu aralar... Güzel temenni ve dileklerin için Allah razı olsun Sürur.
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Abla ben Hakan Türkyılmaz kimdir bilmem. artık bu konuya açıklık getirmek bana farz oldu bu şiirlerimin uzunca bir hikayesi var. Hollanda'daki gurbetçi türklerinde bulundugu bir site vardı. sohbet sitesi orada benimde aynı burda oldugu gibi değilde herkesin özlemini duydugu vatan anne baba sevgisini herkes belli bir şekilde kaleme alır duygularını yazardı.
Benimde 14 senelik babasızlığın verdiği eziklik ve bazı ağır sorumluluklarım vardı o seneden bu yana yazdım ben bu size ismimi paylaştığım şiirlerimi. altina ismimi yazdım Başkası tarafından alınıp kullanılacağı o zamanlar aklıma gelmezdi. ancak o şiirlerin her birinde benim emeğim alın terim var.
şimdi siz abilerim ablalarım ve sevgili kardeşlerim inanmayacak
olabilirsiniz saygı duyarım ama dedim ya o şiirlerin hepsi benimdir.
ağlaa
abdurrahman şiirlerin gerçekten çok güzel anlam içerikli senin olduğunuda açıklık getirdin ablacım elbette inandım sana ait bir yazıyı başkasının dır diye ısrar etmedim ferm@n kardeşimin eklediği linkte takıp edince şiir yazarı hakan türk yılmaz yazınca bende onun için sordum tekrara gönlüne yüreğine sağlık devamini bekleriz anlaştıkk
Lütfen paylaştığımız konuların yazarlarına dikkat edelim.hiç bir kaynağı yoksa alıntı yazmayı ihmal etmiyelim.
kendimiz yazmış gibi yazmıyalım.
Allah mafaza kul hakkına gireriz...
Yapmayin Allah askina.. Google'a yazin Hakan Turkyilmaz diye adamin carsaf-carsaf siirlerini, kitaplarini gorursunuz. Kac tane yerde bu ve bunun gibi nice siirleri paylasilmis ciddi bir yazar. 2007 mayisinda umraniye haldun alagas spor salonunda hafizlar derneginin duzenledigi programa da katilmisti. Tasavvuf, olum ve ahiret konularinda yazilar yaziyor. Birde kitabi vardi "Uyandigimda Mahserdi" isimli. Konuyu uzatmayalim ben artik daha fazla yazmak istemiyorum. Alinti msjlarda yazar belirtelim...
Alıntı:
Ferm@n Nickli Üyeden Alıntı
Yapmayin Allah askina.. Google'a yazin Hakan Turkyilmaz diye adamin carsaf-carsaf siirlerini, kitaplarini gorursunuz. Kac tane yerde bu ve bunun gibi nice siirleri paylasilmis ciddi bir yazar. 2007 mayisinda umraniye haldun alagas spor salonunda hafizlar derneginin duzenledigi programa da katilmisti. Tasavvuf, olum ve ahiret konularinda yazilar yaziyor. Birde kitabi vardi "Uyandigimda Mahserdi" isimli. Konuyu uzatmayalim ben artik daha fazla yazmak istemiyorum. Alinti msjlarda yazar belirtelim...
benim niyetim amelim kimseyi inandırmak değil FERM@N kardeşim. beni tanıyalı uzun zaman olmadı ama yine de eğer ispatını istersen sana bilahire yollarım
Yine de Allah razı olsun yıkıcı olamdığı için eleştirilerin...
anlaştıkk
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
benim niyetim amelim kimseyi inandırmak değil FERM@N kardeşim. beni tanıyalı uzun zaman olmadı ama yine de eğer ispatını istersen sana bilahire yollarım
Yine de Allah razı olsun yıkıcı olamdığı için eleştirilerin...
anlaştıkk
Bekliyorum o zaman. Bende sizi zann altında bırakmış olmam...
Alıntı:
Ferm@n Nickli Üyeden Alıntı
Bekliyorum o zaman. Bende sizi zann altında bırakmış olmam...
zan altında olmamam için size benim o belgeleri göndermem lazım Telif hakları onaylı belgeleri bendik 1560 adet şiirin
Selam ve dua ile.