Cevap: Kartal__13 Abimizin Babası için Yasin Okuyoruz
innalillahi ve innailahi raciun .
Topraktan geldik,toprağa döneceğiz...
Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz.
Kartal_13 kardeşim.Yazıyı yeni gördüm çok üzgünüm. Başınız sağolsun.üzüntüler paylaşıldıkça azalır ,sevinçler paylaşıldıkça çoğalır.acını sizinle birlikte paylaşıyorum.baba acısı yıllar önce tattım nasıl bir acı olduğunu iyi bilirim.ALLAH C.C. rahmetiyle nazar eylesin mekanını cennet kabrini kuranın nuruyla nurlandırsın...geride kalanlarına ve sizlere hayırlı ömürler dilerim RABBİM Efendimizin sabrından versin...
5-yasin i şerif de ben alıyorum...
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
innalillahi ve innailahi raciun .
Topraktan geldik,toprağa döneceğiz...
Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz.
Kartal_13 kardeşim.Yazıyı yeni gördüm çok üzgünüm. Başınız sağolsun.üzüntüler paylaşıldıkça azalır ,sevinçler paylaşıldıkça çoğalır.acını sizinle birlikte paylaşıyorum.baba acısı yıllar önce tattım nasıl bir acı olduğunu iyi bilirim.ALLAH C.C. rahmetiyle nazar eylesin mekanını cennet kabrini kuranın nuruyla nurlandırsın...geride kalanlarına ve sizlere hayırlı ömürler dilerim RABBİM Efendimizin sabrından versin...
5-yasin i şerif de ben alıyorum...
SİLa Ablacım dualarınız ve okuyacağınız kur'an-i kerim-i rabbim izzet-i dergahında kabul buyursun inşallah. Allah, c.c siz ve kardeşlerimin yaptığı dua ve okunan kur-an'nın hayır, hasene'nin karşılığını ahirette versin. Allah c.c hepinizden razı olsun; sizleri yanımızda bilmek, acımızı dua ve kur-an okuyarak taziyelerinizi almak unur verici ve acılı yüreğimize ferahlık vermiştir. Rabbim siz kardeşlerime iki cihan saadeti nasib etsin inşallah.
5 Yasin okuyorum
kartal abicim babanızın ismini öğrenebilirmiyim Allah rahmet eylesin
babaman ayrıldıktan sonra anladım değerini
lütfen arkadaşlar babalarımızın değerini bilelim onlar bizim baş tacımız
Abi Allah rahmet eylesin. Abi Bizim yurtlarda her cuma Kur-anı Kerim Hatmi oluyor.
Rahmetlinin ismizatı nedir Bunu yazarlarsan hatim duasını o zatı Muhterem e yapalım inşallah.
"Topraktan geldik,toprağa döneceğiz...
Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz."
Başınız sağolsun,Rabbim rahmet etsin.Geride kalanlara sabırlar dilerim...
Alıntı:
Konyevi Nisa Nickli Üyeden Alıntı
5 Yasin okuyorum
kartal abicim babanızın ismini öğrenebilirmiyim Allah rahmet eylesin
babaman ayrıldıktan sonra anladım değerini
lütfen arkadaşlar babalarımızın değerini bilelim onlar bizim baş tacımız
Konyevi Nisa Kardeşim yaptığın dua okuyacağın KUR'AN-I KERİM için, Allah c.c Hayrınızı kabul etsin. sizden razı olsun. (Babam'ın adı Halit)
notunuzdan anlaşılan senin Baban da hakk'ın rahmetine irtihal etmiştir; “Küllü nefsün zaikatü'l mevt =Her canlı/insan ölümü tadacaktır.” "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun= Biz ALLAH’tan geldik, Sonunda O'na Döneceğiz " Ebedi hayata başlayan Babalarımız'a ve vefat etmiş olan ümmeti MUHAMMED'e (s.av) Hz ALLAH (c.c) Rahmet eylesin, varsa günahlarını af etsin, merhameti ile muamele etsin; mekanları Cennet Olsun İnşallah.
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Abi Allah rahmet eylesin. Abi Bizim yurtlarda her cuma Kur-anı Kerim Hatmi oluyor.
Rahmetlinin ismizatı nedir Bunu yazarlarsan hatim duasını o zatı Muhterem e yapalım inşallah.
Abdurrahman Kardeşim ALLAH c.c Hayrınızı kabul etsin sizden razı olsun inşallah...
(Babam'ın adı Halit)
Alıntı:
kuzat Nickli Üyeden Alıntı
"Topraktan geldik,toprağa döneceğiz...
Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz."
Başınız sağolsun,Rabbim rahmet etsin.Geride kalanlara sabırlar dilerim...
kuzat kardeşim ALLAH c.c sizden razı olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin.. başın sağolsun kardeşim..mekanı cennet olur inş.
5 yasin-i şerif ben alayım..
Allah kabul etsin..
Alıntı:
nasip53 Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin.. başın sağolsun kardeşim..mekanı cennet olur inş.
5 yasin-i şerif ben alayım..
Allah kabul etsin..
okundu
"ALLAH C.C." rahmet eylesin ,inşALLAH mekanı cennettir..
kardeşim başınız sağolsun emir ALLAH ın...
bende okuyabildiğim kadar okuyacağım inşALLAH..
tekrar başınız sağolsun "ALLAH C.C." sabırlar versin ..
dua ile...
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Okundu ama ismi ne göre hatim duası edilecek. İsmi aliyyesi nedir acaba Merhum amcanın.