asıl güzel çayı ben demliyorumbir rizeli olarak tarif vermem taklitlerinden sakının :D en güzel çay benim demlediğim çay komikk
Printable View
asıl güzel çayı ben demliyorumbir rizeli olarak tarif vermem taklitlerinden sakının :D en güzel çay benim demlediğim çay komikk
yarışma düzenleyelim en iyisi :)
çayın usulünü çayı seven bilir buzlusu muzlusu da neymiş varmı semaver çayı gibisi :))
oo semaver çayının üstüne tanımam (:
VARMI BENİM GİBİ ÇAY DEMLEYEN VARSA SÖYLESİN ÖYLE SEMAVERDE HAZIR ÇAYI NİNEMDE İÇER BAKALIM YAPMASINI BİLİYORMUSUNUZ BAŞKAN ATİP TUTMAK LA OLMUYOR TARIF ET BAKİM NASIL DEMLENİRMİŞ KARANENİZ ÇAYI bagırmaa
zümrüt'm gelicem nasip olursa çayını içmeye birgün (:
inşlh bacım beklerim seni evime buyur gel çay nedir sana yöremizin en güzel yemekelrini hazırlarım inşlh gelirken sevamerde getir bir zahmet bakayım nasıl çay demleniymiş başkan çok met etti :D
sitede o kadar ben maharetliyim diyen hanımlar varken biz ancak çayı içeriz ;):)
iş çay demlemeye sıra gelince nasılda kaytarıyorsunuz yok öyle yağma siz beyler demliceksınız çayi biz hanımlarda içecezzhem benım sevamerim yok görelim ellerinizi hadı bagırmaa
zümrüt getireyim birde içelim semaver çayını açık hava lazım aam şöyle odun ateşinde demleyeceksin (:
birde sizin oraların çayı oldu mu mis gibi işte :)