Bu günümde yanımda olan duasını bizden esirgemeyen ve esirgeyen herkesten Allah razı olsun.Allah dua bekleyen tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.
Printable View
Bu günümde yanımda olan duasını bizden esirgemeyen ve esirgeyen herkesten Allah razı olsun.Allah dua bekleyen tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.
Allah hayırlı şifalar versin
Rabbim nazgülümün oğluna şafi ismiyle tecelli etsin :( Dualarım sizinle
Başta dostluğunu ve dualarını benden esirgemeyen bu zor günümde yanımda olan Günışığışı-Mihrab-Zümrüt.
Sonra yine dualarıyla yanımda olduklarını hissettiğim Kartal Abim-Yağmurdamlası-Sıla-Reyhani Abi-Kader18-HafızEmre-Nurseli...
Rabbim sizleride darda koymasın sizden razı olsun inşallah.
Oğlum hastaneden cıktı ve durumu iyi maşallah.Tabiki önce Rabbimin sonra sizlerin dualarıyla.
Ben kendi derdimin cok büyük olduğunu düşünürken Allah karşıma öyle bişey cıkardı ki halime binlerce kez şükrettim.
Oğlumun yattığı serviste bir bebek var etrafımızda dolaşan.Daha 2.5 yaşında ve dünya güzeli bir kız cocuğu..
Ama yanında annensi veya ailesi yok bu bebeğin.Sadece kendi.Bir başına..Gülücükler sacıyor herkese...
Sonradan öğrendim.Bebeğimiz 2.5 yıl önce bu hastanede doğmuş.Ve sakat.Aile bebeği doktorlara muayene ettirmiş fakat doktorlar bu ameliyatın cok risk taşıdığını 3 yaşına geldiğinde olması gerektiğini ve düzelebilecek bir hastalığı olduğunu belirtmişler.
Fakat aile böyle bir sakat bebeği istemediğini ameliyat olduktan sonra gelip alacaklarını belirterek o dünya güzeli bebeği hastaneye bırakıp gitmiş...
Doğduğunda bırakılan bebek şimdi 2.5 yaşında.Klinikteki hemşire ve doktorlar bu bebeğe bakarak bu yaşa kadar getirmişler.Anne yok baba yok.Aileden hiç haber yok anlayacağınız.
Ben dün bunları gördükten sonra halimize bin ke daha şükrettim.Elhamdulillah binlerce kez.
Sizlerle paylaşmak istedim.Belki dualarımızda bu bebeğimize de yer verebiliriz.
Oğluma edilen tüm dualar dua bekleyen tüm cocuklarımıza hastalrımıza şifa olsun inşallah.Allah razı olsun hepinizden...
1fatıha 3 ıhlas okudum Rabbım şifa versın
uzuldum ınsan kendı bır parcayı nasıl bırakır gıder anlamıyor senın kanın canın ya eşım izin verırse evlenınce ben evlatlık alcam bır cocuk aile sevgısını tatsın dıye ben Allah nasıp ederse ınsallah bu bebegımıze bır yasın okuyacagım Rabbım sıfa versın
Allah nasıp ettı okudum rabbım kabul etsın yavrunun bahtı açık etsın guzellıklerle karsılaşsın hep
Amin nazgülüm hepımız Rabbım dualarımızı kabul etsın
Allahım inanamıyorum öz evladı sakat diye nasıl olurda onu hastanede bırakır aklım almıyor:confused: bu ne vijdansızlık Rabbim seni imtihan ediyor be insan bunu neden anlamıyorsun yazık yazık çok yazık rabbim böyle insanları islah etsin Rabbim hidayet versin :mad: o küçücük yavrucada rabbim şafi hürmetine şifa versin inş :(