Cevap: 42 Hafranın Ropörtajı (esra 13)
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel cevaplar cannn rabbim egitim hayatında ve ilerideki hayatında yapmak istedigin ne var ise hepsini versin inşaallah
amin inşALLAH yağmur damlası ablacım güzel dualarınız için ALLAH (c.c) razı olsun sizinde o güzel gönlünüzden gecen beklentilerinizi Rabb'im size nasib eylesin inşALLAH her şey gönlünüzce olur...
Alıntı:
sedat02 Nickli Üyeden Alıntı
seni tanımak çok güzeldi esra.13 kardeş...ALLAH C.C gönlüne göre versin..Daha çok gençsin.RABBİM sizin gibi böyle pırıl pırıl gençlerimizi esirgesin kaza bela vermesin .şeytanın şerrinden şeytanlaşmış insanların şerrinden cümlemizi muhafaza eylesin...amin
amin amin amin sedat abicim ALLAH (c.c) senden razı olsun bende sedat abim için RABB'imden mutluluğuna mutluluk katmasını herşeyin gönlünce olmasını sevdilerini sana bağışlamasını diliyorum
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
sevgili esra cnm seni tanımak çok güzeldi kartal abimin kızısın buda bir ayrıcalık zaten
senden 2 yaş büyük kızım var oda okuyor rabbım bahtınızı yolunuzu açık etsın inşlh umarım istedığınız yere ulaşırsınız
zümrüt ablacım temennileriniz için ALLAH (c.c) razı olsun, bende kızınız için RABB'imden onun için en hayırlı şeyleri nasib etmesini diliyorum , sizleri tanımaktan şeref duydum ayrıca özel düşünceleriniz de için teşekkür ederim :)
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili KERİMEM Esra; seni tanıdığımı sanıyordum.:) meğer yanılmışım. bu güzel röportaj sayesinde bihaber olduğum yanlarınıda öğrenmiş oldum. seninle gurur duyuyor, seni bize veren allah'a c.c ne kadar hamd-u sena etsem azdır. aileme ve ikinci ailem olan KEVSERDENİZİNE tekrar hoş geldin diyor ve seni öpüyorum. bu röportajı hazırlayan emek veren KARDEŞİM DJ-GÜNIŞIĞI'na ve yorumları ile süsleyen tüm kardeşlerime TEŞEKKÜR ederim.
sevgili babacım bu güzel dualarınız ve lütuflarınız için ALLAH (c.c) sizden razı olsunbende sizin evlladınız olmaktan kıvanç duyuyorum
Esra cım seni tanımak bi ayrıcalıktı .RABBİM yolunu ve bahtı her daim islamın işiğida ilerlemeyi nasip etsin,ayrıca aileni de buradan kutluyorum sizin gibi islam yolunda bir evlat yetiştirdikleri için.
FORUMUN ABLASI olarak bir kaç soruda benden gelsin .
sitemizde her yaşdan her kesimden üyemiz var .
Kevserdenizi ailesinin bir ferdi olmak sizce nasıl bir duygu.?
İlerde okulun bitince ne olmayı istersin.?
Sizce bayanlar çalışmalımı.?
Daha fazla yormıyacam birazda arkadaşlara soru kalsın.:)
esra kardeşim, sanı tanımak çok güzel oldu. Hamdolsun Rabbıma, senin gibi gençlerimiz var ve bizler sizin gibi gençlerimizle gurur duyuyoruz. Annen ve baban çok nasipliler senin gibi bir evlatları olduğu için. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşaALLAH, Allah-u Zülcelal sana uzun ve hayırlı bir ömür versin.
değerli esra seni tanımak bir zevkti bende senin gibi öğrenciym anadolu imam hatip 3. sınıfa başlıcam inşlh önümüz açılırda ünde başortusu sorunu yaşamayız selalmlar
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Esra cım seni tanımak bi ayrıcalıktı .RABBİM yolunu ve bahtı her daim islamın işiğida ilerlemeyi nasip etsin,ayrıca aileni de buradan kutluyorum sizin gibi islam yolunda bir evlat yetiştirdikleri için.
FORUMUN ABLASI olarak bir kaç soruda benden gelsin .
sitemizde her yaşdan her kesimden üyemiz var .
Daha fazla yormıyacam birazda arkadaşlara soru kalsın.:)
Hem forumun yöneticileri hem de forumdaki üyeler çok değerli insanlar.Onlarla beraber bu forumda olmaktan mutluluk duyuyorum.başta eraser abiye, sila ablaya ve foruma emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum.
ben anadolu imam hatip lisesine başlayacağm.üniversite içinde hukuk faükltesini okuyup; mülakatlarına girip savcı olmak istiyorum.
şartlar uygunsa neden olmasın
Alıntı:
Zümral Nickli Üyeden Alıntı
değerli esra seni tanımak bir zevkti bende senin gibi öğrenciym anadolu imam hatip 3. sınıfa başlıcam inşlh önümüz açılırda ünde başortusu sorunu yaşamayız selalmlar
Zümral abla bende seninle aynı dualarda bulunuyorum inşALLAH başörtü sorunu kalkar ve diğer okullardaki arkdaslarımda rahat ederler. bende anadolu imam hatip lisesine başlayacağım :) selam ve dua ile..
"ALLAH C.C." razı olsun esra kardeşim sizi tanımak güzeldi..
"ALLAH C.C." istediğin herşeyi gönlüne göre versin...
dua ile...