Cevap: Evime Buyurmazmısınız
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
DJ-zümrüt cüm evinde pek güzelmiş maşaallah yüreğin gibi geniş ve zengin.:) şöyle ben başköşeye geçeyim,eRaSeR beyde birazdan gelir inş.önüme laptopumuda verinde bir yandan sitemizi kontrol edelim...bagırmaa
ayyy ablacım evime hoşgeldin sefaalr getirdin neşe verdin gelmişsin ben yoktum inşlh kapıda kalmadın ablam evimin en güzel köşesinde oturabilirsin kapım herkese açık buyrun gelin sizler için leziz yemekler hazırladım can dostlarımkızlarr
Alıntı:
nazgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Canım Benim evin cook güzel:)Aynı gönlün gibi geniş ve güzel.Rabbim sana daha güzellerini versin hem bu dünyada hem ahirette canım bacım:)
evime hoşgeldin neşe getirdin bacım şöyle buyur sende rahatına bak sizlerden başka kimse gelmedi yha nerde bu beyler haberde salmıştım oysa bagırmaa
Alıntı:
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
http://www.resimmotoru.com/data/medi...dern_Salon.jpg
evime buyurun arkadaşlarım dostlarım bir fincan kahvemi için evimin en ücra köşesine sıla ablam buyursun otursun ablamız nede olsa diğer köşede sayın yöneticimiz eraser bey
buyrun buyrun çekinmeyin rahat edin lütfen
ev süper
ancak ben yerde oturmayı tercih ederim yer minderi ve sırt yastığı yok mu
Alıntı:
DJ-Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
ev süper
ancak ben yerde oturmayı tercih ederim yer minderi ve sırt yastığı yok mu
http://atesahsap.com/resimler/sark_kosesi/srk_002.jpg
üstad kardeşim yerde oturmana gönlüm razı olmadı şark kösesine oturabilirsin keyfine bak nargilende yanında keyifli dinlenmelere bagırmaaanlaştıkk
Kimse beni çağırmadı :( hem ben öyle lüks evleri sevmiyorum zatenkomikk
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Kimse beni çağırmadı :( hem ben öyle lüks evleri sevmiyorum zatenkomikk
aşkolsun abim evimin en ücra köşesinde hepinize yer var buyur tabikide ayrım yapmadımkianlaştıkk
Alıntı:
aşkolsun abim evimin en ücra köşesinde hepinize yer var buyur tabikide ayrım yapmadımkianlaştıkk
yok yok kalsın; ben baş köşe olmassa istemeyrum. ne oyle ucra, mucra ağalara ucra yakışurmi.
yok kalsun evun sana mubarek olsun ALLAH c.c razu olsun.(tabi biraz naz yapmak iyi gelir herhalde bakalum hayurlusu inşallah)komikk
Abi bence fazla naz yapmayın:)Enfes yemeklerden olabilirsiniz:)
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
yok yok kalsın; ben baş köşe olmassa istemeyrum. ne oyle ucra, mucra ağalara ucra yakışurmi.
yok kalsun evun sana mubarek olsun ALLAH c.c razu olsun.(tabi biraz naz yapmak iyi gelir herhalde bakalum hayurlusu inşallah)komikk
biz misafir perver insanlarız kartal abi iyi ya işte madem ağasınız evimin en güzel baş köşesine oturaydın neyse sen naz yapa dur yemekleri götürsün gelenler koca bir tava muhlamayı filistinli getirsinde bana niye kalmadı deme komikkkomikk
Alıntı:
biz misafir perver insanlarız kartal abi iyi ya işte madem ağasınız evimin en güzel baş köşesine oturaydın neyse sen naz yapa dur yemekleri götürsün gelenler koca bir tava muhlamayı filistinli getirsinde bana niye kalmadı deme komikkkomikk
ALLAH c.c razı olsun kardeşim:D