Feri hakketen epey sabırlıymışsın soruları görünce kavgaa
seni tanımak güzeldi :)
Printable View
Feri hakketen epey sabırlıymışsın soruları görünce kavgaa
seni tanımak güzeldi :)
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar sizleri de tanımak çok güzel...soruları görünce hiç bitmicek sandım sonunu görünce çok sevindim :D
sabır :
toprak :
aile :
kardeş :
üstad :
evlat :
anne :
baba :
kader :
tekamül :
fericim kolay gelsin tazdıklarımın senin için anlamı nedir yazabilirmisin?
:)
Feri cim seni tanımak güzeldi. :) bakıyorumda arkadaşlar baya bi terletmişler seni, sabrın için ayrıca seni kutluyorum kevserdenizi ailesine zaman ayırıp soruları nı cevaplama lütfunda bulunduğun içinde teşekkür ederim..anlaştıkk
ALLAH C.C yolunu ve bahtını açık etsin...
Selam ve Dua ile...
fericim seni sorularla sıkmamışızdır umarım seni tanıdığıma menmun oldum fericim bu değerli vaktini benim ropörtajıma ayırdığın için çoook teşekkür ederimbagırmaabagırmaa Rabbim yolunu be bahtını açık etsin inş selam ve dua ile :):)
selamunaleyküm feri kardeşim; seni tanımak güzel, röportajını okumak keyifli. bu güzel dünyan'ı
ALLAH C.C daha da güzellştirmeyi nasib etsin inşallah; sen buna layıksın. bahtın açık
mutluluğun daim olsun.:)
Allah hepinizden razı ve memnun olsun,beni çok duygulandırdınız,çok teşekkür ederim beni buna layık görüp bi sayfa da benim için açtığınıza dair..iyiki burdayım ve iyiki sizler gibi değerli insanları tanımışım Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri avuçlarıza versin inşaallah....
Samimi cevaplarınız için teşekkür ederiz.
Allah-u Zülcelal, her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin İnşaALLAH
amin inşaallah Allah razı olsun sizlerinde dualarını duaları kabul olanların yüzü suyu hürmetine kabul etsin...