Cevap: Hakkınızı helal edin...
Allah razı olsun hepinizden sizlerde benim için çok değerlisiniz duanızda unutmayın..
ALLAH (c.c) mesut etsin Hayrun nisa..
her ayrılığın sonunda bir buluşma ümidi vardır
yeterrki o ayrılık kalpte olmasın
forumda tanıdığım ilk kişilerden birisin. Bu ayrılığa sende dayanamazsın biliyorum.inşallah tez zamanda aramızda olursun.ALLAH C.C yardımcın olsun.mutluluklar dilerim....
Teşekkür ederim İnşallah Bugun son artık bidaha gelemicem ağlaaağlaa
eğer var ise hakkım helal olsun inşallah tez zamanda aramızda olursun.ALLAH C.C yardımcın olsun.saadet ve mutluluklar.... dua ile..
oooyyyy oyy sonunda senide yolcu ettik hee :(
Sıla ablamında dediği gibin 3 sene oldu tanışıklığımız Hz. ALLAH c.c. hayatınızı hayırlı ve mesud geçirmeyi nasip eylesin ömrünüzün gelecek zamanlarını bahtiyar eylesin biiznillah...
Selamet ilen güle güle oralarda kaybolma heee mardinde otobusten bilem inmedim desem inanma :D aralarda telde çekmiyo bir yerden daldınmı mardinin sonunu bulursun :D
Rabbim hayırlı insanlarla tanışmanı sağlasın İNŞAALLAH.
ve aleykum selam,canım benim varsa hakkım ker daim helaldir inşaAllah.. Rabbim hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin,ömür boyu mutlu,huzurlu olursun inşaAllah..Rabbim iki cihan saadeti versin.
o kadar söyledim size bekarlık sultanlıkdır gelin evlenmeyiin diye ne vardı evlenecek.
BuRaK da dinlemedi hemen evlendi ilk önü o çekti dövvdövvdövv sankim başı göğe erdi,evlenecem de evlenecem tutturdu. :( inş. hanımdan 5 vakit dayak yiyordur :D;)
şim di hayrun-nisa da sıra ne vardı evlenecek yaf şuracıkda 3 yıldır gül gibi geçinip gidiyorduk.daha önümüzde nice 3 yıllar vardı.:( şu evliliği kim icat ettiyse.:)
ah bu ayrılık..:mad:::(
Gitmekmi zor,
Kalmakmı zor,
Onu gel sana bana sor,
Forumun ablası olmak hepsinden daha zor.:(
neyse Hayrun-nisa cım hayırlı olsun ALLAH C.C mesut bahtiyar etsin.kevserdenizi ailesinin düğün hediyesi olarak eniştemizle birlikte sizi balayına kevserdenizi.ne bekliyoruz....
sizin için ful Kur an ziyafeti en seçkin ilahiler,islami konular.ve son derece zengin A.dan Z ye tüm menü çeşitleriyle kevserdenizi mutfağımız.oyun eğlence ne arasan ful pansiyon sizi bekliyor.:):D
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
o kadar söyledim size bekarlık sultanlıkdır gelin evlenmeyiin diye ne vardı evlenecek.
BuRaK da dinlemedi hemen evlendi ilk önü o çekti dövvdövvdövv sankim başı göğe erdi,evlenecem de evlenecem tutturdu. :( inş. hanımdan 5 vakit dayak yiyordur :D;)
şim di hayrun-nisa da sıra ne vardı evlenecek yaf şuracıkda 3 yıldır gül gibi geçinip gidiyorduk.daha önümüzde nice 3 yıllar vardı.:( şu evliliği kim icat ettiyse.:)
Bak ya kabak bize patladı yine iyimi başım döndü
30 yaşıma kadar tarafıma evlenmem için ne dualar ne muskalar yazdırıldı ne kadar okunmuş sular içirildi bilinngmi heç bilmiingbagırmaa. Kurtarın dedim kimse sesimi duymadı ee başa gelen çekilir :D
Hem bizimki dayak atmakla uğraşmıo öyle arıları bir yol dolaş dedimi anlıyorum zati 3,5 arı ilen kapıştıkmı bir hafta kaşınıoz :D
Başım göğe ermedi ama baskülün ibresi 90 derece açı ilen yakında dönecek azcık kaldı :D Hem hanıma bu kısmı okutun yukardaki kısımlar tarafıma zorlan yazdırtılmıştır hükümsüzdür... anlaştıkk :D