Cevap: Şubat Ve Mart Ayı Hatmi
selamünaleyküm kevserdenizi ailesi. 26 27 28 29 30 cüzleri ben alıyorum katkısı olan herkesten ALLAH C.C razı olsun.
Alıntı:
bahar_13 Nickli Üyeden Alıntı
selamünaleyküm kevserdenizi ailesi. 26 27 28 29 30 cüzleri ben alıyorum katkısı olan herkesten ALLAH C.C razı olsun.
bahar_13 allah c.c razı olsun senden allah kabul etsin
ALLAH C.C selamı kevserdenizi yöneticileri ve tüm üyelerinin üzerine olsun. 22 23 24 25 26 cüzleride aldım inşallah bu şubat ayının son günü öğleye yetiştiririm.
kurban olduğum yöneticiler allah rızası için ilgilenin belki hatim-i şerif-i ayın son günüde olsa (allah c.cyardımı) ,gayretinizle belki yetiştiririz. Selam ve dua ile allaha emanet.
Alıntı:
yagmur-damlası Nickli Üyeden Alıntı
15ve 16 yıda ben alıyım
ALLAH C.C SENDEN RAZI OLSUN BU İŞ OLACAĞA BENZİYOR İNŞALLAH.bagırmaa
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
kurban olduğum yöneticiler allah rızası için ilgilenin belki hatim-i şerif-i ayın son günüde olsa (allah c.cyardımı) ,gayretinizle belki yetiştiririz. Selam ve dua ile allaha emanet.
yetişir inş kardeşim şubat ve mart yazıyor farkındaysanız sizde allaha emanet olun
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH c.c. sizden razı olsun inşallah bitireceğiz kardeşim..
Çook az kaldı arkadaşlar hadi bitirelim inşallah.. bagırmaa
esselamun aleykum kardeşlerim. 11 . 12 . 13 . 14 . 17 . 18 . 19 cüzleri aldım hayrun - nisa kardeşimde ALLAH`IN izniyle 01.03.10 p.tesi günü hatim duasını yapar. selam ve dua ile. (bu cüzleri şimdi aldı ve dağıttım inşallah yarın öğleye kadar bitirirler. ikindi vakti gibi veya sonrası duası yapılsa düzlerin yetişmesi için iyi olur.)