Cevap: Aranizda olmaktan mutluyum!
aleyküm selam hoşbuldum daim burda olurum inşaal islamiyetle ilgili bakınıyor ve araştırıyordum ve bu siteyi buldum çok geniş bilgi içerikli olduğunu gördüm faydalana bilirim diye düşündüm ve islamiyette bana dini içerikli konularda konuşabilecek beni bilgilendirebilecek arkadaş edinirim diye düşündüm inşallah buna nail olabilirim kendimi islamiyette yeterli bilgiye ulaştırabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum allah cemi cümlenizden razı olsun.
Alıntı:
gülsüm Nickli Üyeden Alıntı
aleyküm selam hoşbuldum daim burda olurum inşaal islamiyetle ilgili bakınıyor ve araştırıyordum ve bu siteyi buldum çok geniş bilgi içerikli olduğunu gördüm faydalana bilirim diye düşündüm ve islamiyette bana dini içerikli konularda konuşabilecek beni bilgilendirebilecek arkadaş edinirim diye düşündüm inşallah buna nail olabilirim kendimi islamiyette yeterli bilgiye ulaştırabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum allah cemi cümlenizden razı olsun.
hoşgeldin gülsüm kardeşim her konuda yardımcı oluruz inşallah burda çok iyi arkadaşlar edineceğine inanıyorum inşallah herdeim aramızda olursun yardımcı olabileceğim her konuda bana ulaşabilirsiniz..
Aleykümselam kardeşim..
sitemize hoş geldiniz...
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun...
dua ile...
Gülsüm kardeşim hoş geldiniz , üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah...
ve aleyküm selam aramıza hoş geldin inş daim olursun
hayırlı olsun üyeliginiz aramıza hoş geldiniz
Aleyküm selam.
Hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaALLAH.
aleykümselam hoşgeldin...
Alıntı:
gülsüm Nickli Üyeden Alıntı
aleykümselam hoşgeldin; ardığının fazlasını bulursun inşallah.
Alıntı:
Karayel61 Nickli Üyeden Alıntı
selamünaleyküm degerli Dostlar,
Googlede arastirma yaparken Kevserdenizine rastladim ve cok begendim mükemmel bir Islami Site, benimde biraz katkim ve destegim olsun dedim birazda paylasim yaptim insaallah faydali olur.
Yönetici ve Mod Kardeslerime basarilar dilerim.
selam ve dua ile
Aleykümselam Karayel61. Hoş geldin Kardeşim; Üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaAllah...