Rabbim ŞAFİİ ismi hürmetine acilen şifalar nasip etsin...
Ben üzgün olduğum zaman Rabbimizin isimleri ile dua ederim 99 isme karşılık 99 dua içimden geldiği gibi ederim kesinlikle tavsiye ederim çok rahatlatıyor...
Printable View
Rabbim ŞAFİİ ismi hürmetine acilen şifalar nasip etsin...
Ben üzgün olduğum zaman Rabbimizin isimleri ile dua ederim 99 isme karşılık 99 dua içimden geldiği gibi ederim kesinlikle tavsiye ederim çok rahatlatıyor...
Rabbim yardımcınız olsun..
Ablanızın çektiği sıkıntılar kefaret olur inşaAllah..
allah yardımcınız olsun sabırlar versin rabbim
ALLAH razı olsun inşALLAHHEPİNİZDE iginize teşekkür ederim kardeşlerim bu mesajımı uyarı amçlı yazmıştım varsa herhangi bir şikayetiniz sakın aksatmayın ablamında belirti vermişti daha öncesinde ama geçiyo diye önemsemezdi unutmayalımki tedbir kuldan takdiR ALLAHTAN
Allah hasta olan ablamıza acil şifalar yanında duranlara ise sabırlar versin.....
Allah-u Zülcelal yâr ve yardımcınız olsun.
Hanife kardeşim mesajını yeni gördüm ve çok üzülerek okudum.çünkü aynı duyguları ve dahada fazlasını yıllar önce yaşayan biriyim senin durumunu çok iyi anlıyorum.senin mesajın bir uyarı ama ,yinede unutmayalımki toprakdan geldik toprağa döneceğiz.Bu dünyada biz misafiriz ebedi dünyamıza mutlaka döneceğiz.ALLAH sabır versin.RABBİM Yardımcınız olsun.Ablanada acil şifalar diliyorum.RABBİM en hayırlısını eylesin inş.bizim elimizden gelen sadece bir dua dır.sizlerde unutmayın Dua larımız hep sizinle ve ablanızla olacak inş....
Dua larda buluşmak dileğiyle kardeşim...
Kardeşim Yüce Rabbim yâr vede yardımcınız olsun inşaAllah