ya ben bişey yapmadım ki :(
bende herşeye ramen çaydan vazgeçemem içerim, severim :)
sadece çayında zaraları olabiliyormuş okudum ve ekledim bir dövmediğiniz kaldı ama ağlaa
Printable View
evet çay ve kahve bizim kültürümüzde vazgeçilmez olanlardan...enazından kahvaltıda çay olmadığında bunun eksikliğini hisseden ve sanki kahvaltının tadına varamayanlardanım..ayrıca kahve konusunda suçluyum :) hatta abartılı bir suçlu...günde enaz 3 kahve içenlerdenim...ve bunun bana geri dönüşümü midemdeki asitlenme dengesinin bozulması (reflü) oldu...çayında kahveninde faydaları çok ama ben ölçüyü kaçıranlardan biri olarak zarar gördüm...demekki suç çay kahvenin değil :)
Aynen ben de çaysız bir kahvaltı düşünemiyor ve yapamıyorum, olmazsa olmazım :)
Bu arada NurGezgini geçmiş olsun...:(
Suç çay ve kahvenin değil bizlerin. yediklerimize, içtiklerimize dikkat etmeli ve herşeyi kararında kullanmalıyız inşaAllah...
Ne demişler: "Azı karar, çoğu zarar " anlaştıkk ;)
bagırmaa anlaştıkk ;)
çaysız kahvesiz bir günü düşünemiyorum bi şekersiz içiyorum yanında da http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...4%9F%C4%B1.jpg ne olacak benim halim ağlaa
sigara sağlığa zararlıdır sitare dövv
ben sadece kahvaltıda içerim çayı yoksa sevmiyorum..
çaysızz olmazz helede yanında güzel kekler pastalar varsa oh deymeyin çayımla bana
sitareciğim yazık değilmi sana Rabbim sigarayı bırakmayı sana ve tüm içenlere nasip etsin inş..Ama öncelikle bırakmak için çaba sarfetmelisin Allah muhafaza yoksa sonuçları kötü olur :(
bak zümrüt ne nisa gibi çayın yanında sigara değil kahvaltı yap ya da kek pasta vs.. ye güzel gider sigara aklına bile gelmez inş. :)