forumun en hamarat bayanı seçilmek üzresin :cool: haberin olsun pekte düzenli intizamlı yıkanmış bulaşıklar :D
eee şimcik içilir çaylar kim demleyecek :( burda çay bahçeside yok ne etsekkine :rolleyes:
Printable View
forumun en hamarat bayanı seçilmek üzresin :cool: haberin olsun pekte düzenli intizamlı yıkanmış bulaşıklar :D
eee şimcik içilir çaylar kim demleyecek :( burda çay bahçeside yok ne etsekkine :rolleyes:
Çaylarda bana kaldı desene :D ne zor işim varmış benim :D zümrüt olsa ona yaptırırdık çok meraklı o böyle şeylere :D
http://www.sumubumu.com/wp-content/u...008/12/cay.jpg bu bana
http://www.sumubumu.com/wp-content/u...008/12/cay.jpgbuda sana :D;)
Beceriksiz olunca çayı bilem içemioz işte sağolasın...:)
bu sayede zümrütüde andık kulakları çınladımıkine :rolleyes:
benim sorularım bitmedi bir kaç sorum daha olacak bunlarada cevap verirsin inş başkanım :)
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
5:en sevdiğin renk?
6:hangi takımı tutuyorsun?
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu? :)
şimdilik sorularım bu kadar başkanım kolay gelsin
vay vay vay başkanımızında ropörtajı olmuşta haberimiz olmamış hayırlı olsun başkanım :D
hoş bir ropörtaş olmuş :) ropörtajı hazınlayan günışığına ve soruları içtenlikle hazılrayan başkanıma teşekkür ederim ailesi ile hayırlı mutlu uzun ömür geçirmesini ve dileklerinin tez zamanda gerçekleşmesini Rabbimden niyaz eder Selam ve Saygılarımı sunarım...
Teşekkür ederim Arzunur hanım ALLAH c.c. razı olsun sağolun varolun....
Sizide haftaya konuk edecez yok öyle kaçmak :)
Amin ecmain... Rica ederim bilmukabele:)
haftaya hım olmayabilirmişim :D:D