Cevap: kevserdenizi yemekteyiz programında
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
Hayrun-Nisa :
Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
abi o kadar üye var kirli bulaşıkları neden bana bırakıyon ya ev sahibi kim o yıkasın :D:D:D
Aslında arzuya yıkatmak lazımdı ya :rolleyes: neyse ;) İçimden geldi sen yıka :D
Forumun Ablasına yardım etmişsin çokmuu aaaa :eek::eek::eek: heç yakıştıramdum cuk cuk :cool::cool: :D:D
hmm öyle olsun yıkarım çok değilmiş hem :eek:
forum ablasına yardımım dokunur heç olmassa :D:D
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
hmm öyle olsun yıkarım çok değilmiş hem :eek:
forum ablasına yardımım dokunur heç olmassa :D:D
Fırçalanınca korktun dimii :cool: :D
çok güzel olmuş bende sana 10 üstünden 10 hatta 10 veriyorum
Hayrun-Nisa : Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
kızlar bu ne ay kaç bulaşık var şuracıkda birde bulaşık makinası istiyorsunuz .:( siz de masraf açmadan duramıyorsunuz yaf:rolleyes: krızdeyiz zaten.:eek: neyse makinanın sözü olmaz alırdım ama israf haram .eskiden bulaşık makinasımı vardı sanki.hep ellerimizle yıkardık.:cool: hemde makina sizden güzelmi yıkayacak sanki.:cool:;) haydi bakıyım kızlar iş başına onca bulaşığıda ablanıza yıkatmayın.....:):):)
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
Aslında arzuya yıkatmak lazımdı ya :rolleyes: neyse ;) İçimden geldi sen yıka :D
Forumun Ablasına yardım etmişsin çokmuu aaaa :eek::eek::eek: heç yakıştıramdum cuk cuk :cool::cool: :D:D
niyeyimiş bana yıkatmak :confused: :mad::D
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Hayrun-Nisa :
Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
kızlar bu ne ay kaç bulaşık var şuracıkda birde bulaşık makinası istiyorsunuz .:( siz de masraf açmadan duramıyorsunuz yaf:rolleyes: krızdeyiz zaten.:eek: neyse makinanın sözü olmaz alırdım ama israf haram .eskiden bulaşık makinasımı vardı sanki.hep ellerimizle yıkardık.:cool: hemde makina sizden güzelmi yıkayacak sanki.:cool:;) haydi bakıyım kızlar iş başına onca bulaşığıda ablanıza yıkatmayın.....:):):)
Ablam çok yaşa sen. Bizim kızlar alışmışlar teknolojinin faidelerinden faydalanmaya unutuvermişler eski kara düzeni bi yıkasınlar bulaşıklarıda hatırlasınlar hem azcıkta nostalji olur ;):rolleyes::D:D....
Alıntı:
ArzuNur Nickli Üyeden Alıntı
niyeyimiş bana yıkatmak :confused: :mad::D
O da içimden geldi, epeydir ne keklerinizi nede pastalarınızı heç bişey göremez olduk bari bulaşıkları yıkasamıki dedik, ; Ne kızıon :confused::eek::eek::(:(
Yıkasan fena olmaz nostalji olar:D:D:D
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Hayrun-Nisa :
Abla aynı anam gibi konuştun he
bazen bulaşıkları makineye atarım oda söylenir
önceden makinemi vardı diye :eek::D:D:D
neyse ya yıkarız altı üstü bikaç tabak felan
arzunur bana yardım eder :cool::D
Eminim eder sen merak etme pek yardım severdir kendileri :cool: :D
biliyorum arzunur çok hamarat maşallah bişmezmiyim hiç
şimdi onun yardımınımı bekleyecem akşama kadar ben:D:D