Cevap: 12.Haftanın Röportajı (Esin)
Alıntı:
Esin Nickli Üyeden Alıntı
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
forumda herşey mükemmel ama herkesten tek ricam var lütfen biri birşey paylaşmışsa bir teşekkürü çok görmeyelim çoğu konuya yorum bile yazılmamış olduğunu gördüm.
:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
ben kendi adıma çok faydalanıyorum interneti ne amaçla kullanırsak ona hizmet ettiğini düşünüyorum.
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
Allah emeği geçen herkesten razı olsun.
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
3 kardeşiz 2 numarayım
5:en sevdiğin renk?
mavi(özgürlük)
6:hangi takımı tutuyorsun?
galatasaray:)
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
ölüm ebedi hayatın başlangıcı yaşam ise ebedi hayata hergün bir adım daha yaklaşmak.
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
zirvede kalmak daha önemlidir.
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
tüm günahlardan sakınmaya çalışıyorum ama en çokta gıybetten sakınıyorum kendimi
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
abdest alırım kuran-ı kerim okurum
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
özür dilemek bi erdemliktir bence mutlaka özür dilerim.
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
biraz zor ama zevkli:)
esin kardeşim seni tanımak güzeldi teşekkür ederim
Rabbim tüm güzellikleri gölüne göre versin
Alıntı:
ALLAH razı olsun nisacım çok teşekkür ederim.
Urfa anlatılacak bi şehir değil bence görmek ve yaşamak lazım maneviyatı çok büyük.Huzur veren bi yer Peygamberlerin yaşadığı yerleri görmek bir zamanlar onlarında buralarda yaşadığını düşünmek insana inanılmaz bir huzur veriyor.Mutlaka görmenizi tavsiye ederim.
Urfada 1 yıl kaldım ama hiç hatırlamıyorum annem anlatır bazen köylerini bidaha gidip görmeyi çok isterim Peygamber şehrimizi
Allah razı olsun tekrardan seni tanıdıgımız için mutlu olduk...
Seni tanımak çok güzeldi Esin kardeşim.ALLAH C.C Gönlüne göre versin.Kapanmayıda Rabbim tez günde nasip eder İnşallah....
Dua ile....
Esin cim içten ve samimi bir şekilde kendinizi
tanıttığınız için yürekten teşekkür ederim.sizi tanımakdan gurur ve mutluluk duydum.sağolasun arkadaşlar bana soracak soru koymamışlar:),gelecekte her şeyin gönlüne göre olmasını dilerim.RABBİM tez zamanda hayırlısıyla örtünmeyide nasip etsin inş.Selam ve Dua ile...
Esin kardeşim seni tanıdığıma memun oldum :)
Güzel bir sohbet olmuş, güzel sorular soran arkadaşlarıma ve kendini içtenlikle tanıttığın için sana çok teşekkür ederim, yüreğinize sağlık. Başta iş bulman ve tüm isteklerinin en kısa zamanda hayırlısı ile gerçekleşmesi duası ile inş...
Sizleri tanımakta çok güzel ne mutlu bana ki sizler gibi bi ailem var hepinizden ALLAH razı olsun hepinize iyi dileklerinizden hayır dualarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Değerli kardeşim sizi tanıdığıma memnun oldum. Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
Alıntı:
Sizleri tanımakta çok güzel ne mutlu bana ki sizler gibi bi ailem var hepinizden ALLAH razı olsun hepinize iyi dileklerinizden hayır dualarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim ablacım seni her zaman aramızda görmek isteriz herşey gönlünce olsun...
seni tanıdığıma memnun oldum esin selam dua ile
Seni tanımak çok güzeldi Esin kardeşim.ALLAH C.C Gönlüne göre versin. Dua ile....