Cevap: 8. Haftanın Ropörtajı (islam gülü)
yorumlarınız için dualarınız için teşekkürler,benim için düşündügünüz tüm güzelliklerin kat katını Rabbim sizlere versin
islam gülü bacım senide tanımak çok güzeldi aileden birini daha yakından tanımış olduk rabbim gönlunden geçenleri kabul etsin inşl
Seni tanıdığıma memnun oldum İslamgülü Kardeşim.
ALLAH C.C Gönlüne göre versin.
Canım dua kardeşim, ahiretliğim, can dostum islam gülüm..Seni tanıdığım için çok mutluyum...Seni Allah için çok seviyorum.. Rabbim her iki alemde de seni mutlu mesut etsin, gönlündeki tüm dileklerin kabul olsun inş...
Güzel ropörtajı hazırlayan Hayrun Nisacım dua kardeşimden ve içtenlikle soruları yanıtladığın için senden Allah(c.c) razı olsun teşekür ederim...
Selam ve dua ile...Rabbime emanet olun dua kardeşlerim...
arzunurum bu gÜzel duan ve dİleklerİn İÇİn bende sana tŞk ederİm canim kardeŞİm rabbİm senİnden bÜtÜn dİleklerİnİ hem bu dÜnyada hemde ahİrette kabul etsİn İnŞl selam ve dua İle
Değerli kardeşim sizi tanıdığıma memnun oldum. Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
Alıntı:
zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
arzunurum bu gÜzel duan ve dİleklerİn İÇİn bende sana tŞk ederİm canim kardeŞİm rabbİm senİnden bÜtÜn dİleklerİnİ hem bu dÜnyada hemde ahİrette kabul etsİn İnŞl selam ve dua İle
Amiiin ecmain inş...:)
Sağol ben teşekkür ederim canım Allah(c.c) razı olsun...
selam sevgi ve dualarımla...
Alıntı:
ArzuNur Nickli Üyeden Alıntı
Canım dua kardeşim, ahiretliğim, can dostum islam gülüm..Seni tanıdığım için çok mutluyum...Seni Allah için çok seviyorum.. Rabbim her iki alemde de seni mutlu mesut etsin, gönlündeki tüm dileklerin kabul olsun inş...
Güzel ropörtajı hazırlayan Hayrun Nisacım dua kardeşimden ve içtenlikle soruları yanıtladığın için senden Allah(c.c) razı olsun teşekür ederim...
Selam ve dua ile...Rabbime emanet olun dua kardeşlerim...
Teşekkür ederim arzunur sıra sana gelince senide alacaz rahat koltuğa...;):)
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim arzunur sıra sana gelince senide alacaz rahat koltuğa...;):)
Rica ederin canım :)
o kadar üye varken olmaz saygısızlık olur benim o koltuğa oturmam :D
Ben almayın kalsın canım mersi ;)
zamanı gelince rahatça oturacan canım ;)