Allah razı olsun bende şimdi bu kitabı okuyorum faydalı paylaşımdı...
Printable View
Allah razı olsun bende şimdi bu kitabı okuyorum faydalı paylaşımdı...
Faziletliydik: Kimsenin malına, mülküne göz dikmezdik. Kimsenin namuşuna yan bakmazdık. Hırsızlık nedir bilmez, dilenciliği meslek edinmez, kimseyi de küçümsemezdik.
Allah razı olsun çok güzel paylaşım ama bir kaç sorum olacak ?
Bize ne olduda bu hale geldik ?
osmanlı zamanıyla şimdi arasında ne fark var ?
Keşke o zamanlar yaşasaydım demeden geçemiyor insan şimdi ise kendi adıma söyleyeyim ben şahsen utanıyorum.(Hicap) duyuyorum.
Emeğine sağlık...
Tabiki rabbimiz böyle taktir etmiş boynumuz kıldan ince o zamana gidemeyiz ama o zamanı yaşaya biliriz .
Ama nasıl olacak inşallah değişmeye başladı rabbimin izniyle inşallah dahada iyi olacak...
Bizim medeniyet anlayışımızı değiştirmemiz gerekiyor ilk başta mehmet akif ersoyun çok güzel bir mısrası var ;Medeniyet açıp saçmaksa bedeni , desenizya hayvanlar bizden daha medeni...
Allah bizlere inandığımız gibi yaşamayı nasip etsin ...
Allah razı olsun ..
nasıl olacağını 3 başlıkta anlatayım.
Ahmet Uz kardeşim:
1-Dışarı ülkelerden ham madde alımını durduracaksın. ham maddeyi burada Türkiye de üretecek sanayi kuruluşlarına destek vereceksin.Böylelikle Ekonomin rahatlıyacak alım gücün artacak dışarıya borcun kalmayacak.
2- Savunma sanayine önem verecek beyin göcünün önüne gececeksin çalışanların, mühendislerin bilim adamlarının hakkını vereceksin ki: Savunma sanayi alanında lider olasın.
3- önceki kazanmış başarıları sürekli anmayarak sanayine önem vererek ekonomini canlandirarak Siyonist Yahudi lobisi ile işbirliğini böylelikle yapmamış ve senin elindeki para içerde kalır sende bu ülkeyi ihya edersin.