soruları cewaplandırmadan önce canım arkadaşların we kardeşlerime çok teşekkür ederim ^günışığı^ ACİZKUL ArzuNur Reyhani sedat02 Hayrun-Nisa zümrüt Allah razı olsun sizlerden.....
Printable View
soruları cewaplandırmadan önce canım arkadaşların we kardeşlerime çok teşekkür ederim ^günışığı^ ACİZKUL ArzuNur Reyhani sedat02 Hayrun-Nisa zümrüt Allah razı olsun sizlerden.....
Asıl ben teşekkür ederim hemşehriyiz öyle mi? Ne güzel:)
Öyle şeyler saymışsın ki hepsi hayatın vazgeçilmezleri.... Ben orda olmayan bişeyi söylemek istiyorum HAYAT yani YAŞAM saydığın tüm güzelleikler yaşamda var olan şeyler zaten bizim farkında olmadan, isteyip istemesekte kullanmakta olduğumuz şeyler..Allah onları ölçülü kullanmayı nasip etsin...para gibi...İnşaallah istediğin cevabı vermişimdir.Allah razı olsun canım:)
Arkadaşlarımın söylediğine göre;" dış görünüşüm çok soğukmuş kendini beğenmiş gibi duruyomuşum ama aralarına girince vazgeçilmezleri oluyomuşum":D gezmeyi çok sewerim kankamla(kuzenimle):) tabii...
İlk iki siteye üye olmuştum.O ikisi arasında çok karşılaşma yapardım kendi kendime o site sanki daha bi sohbete yönelikti ama bu site öyle değil hem bilgilendirmeye hem de eğlendirmeye yönelik...yani vazgeçilmez sitem oldu:)
İlk defa mod bu sitede oldum nasıl bi görewlerim olduğunu napacağımı becerebilecek miyim acaba gibi düşüncelere kapılmıştım ama çok sewinmiştim Mod olduğum için:)
Ooo formumuzun ablası hepimizin canı ötesi war mı daha:)
Teşekkürler Nisacım yine terlettin beni:D
terlettiğim için özür canım :D
bi soru daha
en çok yapmak istediğin şey nedir??
ve bende huzur sokağını okumuştum
burdan herkese tavsiye ediyorum tek kelimeyle mükemmel !!!!
ooo sen baya uzakları düşünüyorsun hadi hayırlısı...
ilk önce geç cevaplandırdığım için özürdilerim abla...
1:kevser denizi net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdiR?
Aslında tüm beklentilerime fazlasıyla cevap veriyo.Ek olarak söylemek istediğim; bi müsliman olarak islamı en iyi şekilde öğreten bi form olmasını diliyorum...
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
Çalışmaların hayra ve hakka değilde daha çok arkadaş bulmaya hizmet ettiğini düşünüyorum ne yazık ki gelinen son nokta bu...Temennim bu yanlıştan sıyrılıp islamı en güzel anlatan siteler haline dönmeleri...
3:kevserdenizi net forun ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
Kısaca hepsini çokkkkkkk sewiyorum:)
4:en çok sevdiğin yemek hangisi? hangi yemeği güzel yapıyorsun?
Güveç.tüm yemekleri:D
5:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?
biz 8 kardeşiz malum karadeniz de böyle:) Ben 6. 'yım.
6:en sevdiğin renk?
Siyah we Kırmızı...
Asıl ben teşekkür ederim abla İnş. yeterince tanınmışımdır:D
selamün aleyküm cnm hemşerim misafirliğin bitmeden birkaç sorudaha edineyım senle ilgili :D
kardeşler maşşallah baya aile büyük karadenizin adetlerinden biri kalabalık aile
en iyi hangi kardeşinle anlaşıyorsun ?
mağlum çay zamanı çay toplamak biliyormusun ?:D
yada kaytarıyormusun?:D
kardeşlerinle aranızda anlaşmadığınız oluyormu?:D
çay toplarken yağmura tutuldununmu ?:D
iyikide okuyup çay toplamaktan kurtulacam diye düşündünmu ?:D
çay bahçenizde erık ağacı varmı?::D
karayemışten düştünmü toplarken :Dben düştümde :D
karadeniz kısı olarak inek sağmayı biliyormusun ?:D yada hiç sağdınmı :D
çayeline hiç gittinmi ?
meşur kuru fasulyesinden yedinmi?:D
yüzme biliyormusun :D